Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik rám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, néha szoktunk beszélni. Pár napja ideges voltam ezért csúnya dolgokat mondtam neki. Azóta többször bocsánatot kértem, most nem beszélünk. Mit kéne csinálnom hogy újra jóban legyünk?2017. dec. 23. 13:43
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mivel bántottad meg, de most egy picit hagyd, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Ez lehet néhány nap, vagy egy-két hét is. Aztán próbáld meg újra a bocsánatkérést, de ne csak úgy odadobva a szót, hanem körítéssel, mindezt legjobb lenne személyesen. Ha nem fogadja jól, akkor hagyd. Ha pedig képes túllépni ezen, akkor talán azt is elmondhatod neki, hogy mennyire tetszik..
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd bocsánatot kérek tőle élőben is.
2017. dec. 23. 21:25
3/5 anonim válasza:
Hello! Namost ez egy olyan probléma amit te csesztél el. Neked is kell rendbehoznod. Ha tzdod hol lakik akkor előtte vegyél rózsaszirmot(sokat) és a ház ajtaja elé rakj ki rgy szivet benne a nevével. Haver ez be fog vállni. itt járt.:lélekdoki 15f
4/5 A kérdező kommentje:
Ezért ezt túlzásnak érzem.
2018. jan. 3. 19:00
5/5 A kérdező kommentje:
*Azért
2018. jan. 3. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!