Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet, hogy a barátom haragszi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a barátom haragszik rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak 1-2 hete járunk. Egy nap, amikor elmentünk hozzájuk, levette a blúzom egyik felét, és (nem tudom mi erre a szakszó, ha egyáltalán van erre) elkezdte csókolgatni az egyik mellem. Azóta már eléggé megbántam, hogy engedtem neki, mert elég fiatalok vagyunk, bár a barátom lehet, hogy már felnőttnek érzi magát.. Mindegy is, szóval ezt az egészet elmeséltem 3 barátnőmnek, és hát a barátom sejti, hogy elmondtam nekik. Azóta nem is beszéltünk egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy haragszik, és tudom, hogy én sem kellett volna elmondjam ezt a barátnőimnek. De nem akarom, hogy valami pletykás libának hidjen, úgyhogy szeretnék kitalálni valamit, amivel megtudom győzni arról, hogy nem mondtam el senkinek. Nektek mi a véleményetek erről?

2016. dec. 6. 06:09
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen jogosan haragszik, és teljesen jogosan tartana annak ami vagy. Az egyenes út a legjobb. És mondjuk bocsánatotkérni tőle hogy kibeszélted őt.
2016. dec. 6. 07:08
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Fel kéne nőni. A pletykaság sajnos nem az érettség jele. Amit kell, azt a barátoddal kéne megbeszéld, nem a barátnőkkel. Sok férfi allergiás erre amúgy.
2016. dec. 6. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát te tényleg nagyon kislány lehetsz, mert alap, hogy nem beszéljük ki az intim dolgainkat - hacsak nem gáz van, de akkor nem a veled egy értelmi szinten lévő barátnőknek - másoknak. Legalábbis én sosem tettem, maximum tanácsot kértem, és tök elnagyoltan vázoltam a szitut, nem direktben.

Most már az sincs, mert a párommal szerencsére mindent meg tudunk beszélni.

2016. dec. 6. 07:50
 4/9 anonim ***** válasza:

12 évesen ez még tényleg korai volt.

Ha pedig tanácsot kérsz, tényleg jobb lenne valami értelmesebbtől, tapasztaltabbtól kérni. Ha 3 barátnődnek elmeséled, az kb. olyan, mintha kiírnád a táblára a falu közepén - teljesen jogosan sértődik meg a fiú.

Legközelebb értelmesebben.

Kezdve azzal, hogy ne adj neki olyan helyzetet, ahol olyat tehet, amit aztán megbánsz.

2016. dec. 6. 12:21
 5/9 A kérdező kommentje:
14 vagyok, a barátom egy évvel idősebb.
2016. dec. 6. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:

14 évesen, pár hét járás után is nagyon sok ez.

Mást is csináltok a szexen kívül?

"hidjen"

Higgyen. Hasonulás.

"úgyhogy szeretnék kitalálni valamit, amivel megtudom győzni arról, hogy nem mondtam el senkinek."

Na, ez remek!

Szólj, ha sikerül, ugyanis akkor csodalény vagy. Mivel ELMONDTAD - nem is kevés embernek, hanem 3 pletykás lánynak.

Ja és megtudom =/= meg tudom.

2016. dec. 6. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Na, és hogy mit tehetsz...

először is bocsánatot kérsz, hogy bárkinek is elmondtad, aki aztán továbbmondta.

Aztán elmondod neki, hogy ETTŐL FÜGGETLENÜL ez neked nagyon korai volt, és nem kellett volna megcsinálni. Megkéred, hogy a jövőben ne csináljon ilyet, csak ha majd készen állsz rá.

Ezt úgy próbáld megcsinálni, hogy ne számonkérés legyen belőle, mert ezt akkor kellett volna, mikor a blúzodat húzta. Utólag már minek...

Ha viszont ő türelmetlen, és nem akar várni, akkor nem illetek össze.

2016. dec. 6. 15:40
 8/9 A kérdező kommentje:
A barátnőim nem mondták el senkinek, megbízom bennük, nem pletykásak. Ez az egész úgy volt, hogy van egy fiú osztálytársam, aki eddig is olyan dolgokat terjesztett hülyeségből rólunk, amik nem is voltak igazak. És amikor bejött a barátom az osztályunkba azt mondta neki a fiú osztálytársam, hogy "Úgy hallottam, hogy valami undorítot csináltatok". És akkor a barátom egyből tudta, hogy miről van szó. De közben a fiú osztálytársam nem tudott semmiről, csak mondta a hülyeségeit. Szóval nem a barátnőim mondták el.
2016. dec. 7. 05:48
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

"megbízom bennük, nem pletykásak"

Azért ne legyél ennyire naiv. Miért PONT MOST mondta ezt a fiú?

Nyilván csak néhány embernek mondta el mindegyik barátnőd - tehát akkor máris 10-en tudták. Aztán ebből mindenki újból elmondta néhány embernek... 5 percen belül mindenki tudta.

Lányok egyszerűen NEM TUDNAK titkot tartani. TE SEM.

Az ugrás az egészben csak az volt, amikor egy lány egy fiúnak mondta el. Onnan kezdve terjedt a fiúk között is.

De ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, amit írtam.

2016. dec. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!