Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a barátom haragszik rám. Mit tegyek?
Hát te tényleg nagyon kislány lehetsz, mert alap, hogy nem beszéljük ki az intim dolgainkat - hacsak nem gáz van, de akkor nem a veled egy értelmi szinten lévő barátnőknek - másoknak. Legalábbis én sosem tettem, maximum tanácsot kértem, és tök elnagyoltan vázoltam a szitut, nem direktben.
Most már az sincs, mert a párommal szerencsére mindent meg tudunk beszélni.
12 évesen ez még tényleg korai volt.
Ha pedig tanácsot kérsz, tényleg jobb lenne valami értelmesebbtől, tapasztaltabbtól kérni. Ha 3 barátnődnek elmeséled, az kb. olyan, mintha kiírnád a táblára a falu közepén - teljesen jogosan sértődik meg a fiú.
Legközelebb értelmesebben.
Kezdve azzal, hogy ne adj neki olyan helyzetet, ahol olyat tehet, amit aztán megbánsz.
14 évesen, pár hét járás után is nagyon sok ez.
Mást is csináltok a szexen kívül?
"hidjen"
Higgyen. Hasonulás.
"úgyhogy szeretnék kitalálni valamit, amivel megtudom győzni arról, hogy nem mondtam el senkinek."
Na, ez remek!
Szólj, ha sikerül, ugyanis akkor csodalény vagy. Mivel ELMONDTAD - nem is kevés embernek, hanem 3 pletykás lánynak.
Ja és megtudom =/= meg tudom.
Na, és hogy mit tehetsz...
először is bocsánatot kérsz, hogy bárkinek is elmondtad, aki aztán továbbmondta.
Aztán elmondod neki, hogy ETTŐL FÜGGETLENÜL ez neked nagyon korai volt, és nem kellett volna megcsinálni. Megkéred, hogy a jövőben ne csináljon ilyet, csak ha majd készen állsz rá.
Ezt úgy próbáld megcsinálni, hogy ne számonkérés legyen belőle, mert ezt akkor kellett volna, mikor a blúzodat húzta. Utólag már minek...
Ha viszont ő türelmetlen, és nem akar várni, akkor nem illetek össze.
"megbízom bennük, nem pletykásak"
Azért ne legyél ennyire naiv. Miért PONT MOST mondta ezt a fiú?
Nyilván csak néhány embernek mondta el mindegyik barátnőd - tehát akkor máris 10-en tudták. Aztán ebből mindenki újból elmondta néhány embernek... 5 percen belül mindenki tudta.
Lányok egyszerűen NEM TUDNAK titkot tartani. TE SEM.
Az ugrás az egészben csak az volt, amikor egy lány egy fiúnak mondta el. Onnan kezdve terjedt a fiúk között is.
De ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!