Miért nem érdekel ha haragszik rám a barátnőm/barátom?
Ajaj.. én is így vagyok az emberekkel. :-( Vagyis a barátokkal, mert a családomnál ez nem áll fent szerencsére.. Eddig mindig így jártam, hogy akiről azt hittem, hogy tényleg nagyon fontos, nem igazán érdekelt, ha pl nem beszéltünk x ideig. Nem vagy kicsit "magadnak való"? Én nagyon szeretek egyedül lenni, van egy kis világom, amiben jól elvagyok, el tudom foglalni magam, szóval így igazán nem is hiányzik a társaság.
22L
De igen, eléggé magamnak való vagyok, és szeretek egyedül lenni.
4-es vagyok.
Én ezt úgy kezelem, hogy akiket megismerek, full őszinte vagyok velük. "Én ilyen és ilyen vagyok, sajnos változtatni ha akarnék se tudnék." vagy elfogadják, vagy nem. A mostani hozzám legközelebb álló barátnőm már szinte teljesen kiismert, tudja, hogy ha nekem nincs kedvem menni valahová, akkor nem is fogok. meg azt is, hogy nekem fontos az, hogy "el tudjak vonulni" kicsit és egyedül legyek. Na így nincs bonyodalom. :) Mondjuk párkapcsolatban nem tudom ez mennyire működhet, de szerintem attól is függ, hogy a másik fél milyen ember.
Amit tanácsolhatok az az, hogy néha lépj ki a komfortzónádból és tegyél olyat, amit egyébként nem tennél. Pl. kérj bocsánatot te vagy legyél te a kezdeményező, mert tudom ugyan, hogy minket totál hidegen hagy, de az érintett másik félnek sokat jelent ám. Légy egy kicsit, hát nem azt mondom, hogy alázkodj meg, hanem engedj picit. és akkor helyreáll a világ rendje, ő is boldog, te is boldog vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!