Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ír vissza a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PlSVALASZTPLS:) kérdése:

Miért nem ír vissza a barátnőm?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egy hete vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást és nem veszekedünk semmin.Tegnap kiraktam Facebook-ra,hogy kapcsolatban vagyok vele,de ő azt mondta hogy vegyem le mert szerinte ez még korai,bocsánatot kértem tőle de azóta vissza sem ír,megharagudott rám e-miatt?

15/F,15/L

#tini párkapcsolat #nem ír vissza a barátnőm #haragszik rám? Facebook
2016. júl. 9. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet:\ énsem örülnék ilyennekxD De azért visszaírhatna ...:\
2016. júl. 9. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van miert kell ezt egy het utan mindenkinek szetkurtolni >> lehet hogy semmi nem lesz belole nem lennek meglepodve ezek utan :(
2016. júl. 9. 13:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor bocsanatot kerten tole es irtam neki hogy hianyzik nagyon,latta de nem ir vissza...
2016. júl. 9. 13:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja es amugy senki sem latta Facebookon mert ahogy kiirtam utana egybol le is toroltem
2016. júl. 9. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez nem olyasmi amit utólag rendbe lehet tenni egy bocsival. Persze szép tőled, és értékelhetné annyival hogy visszaír.

Gondolom inkább az zavarja, hogy nem beszélted meg vele. Ha nézi az üzeneteket, akkor írd meg neki, hogy szeretnéd ha legalább minimálisan visszajelezne. Mert ez bizony kommunikáció nélkül nem működik. Vegye figyelembe, hogy egyáltalán nem volt benned rossz szándék, és azért csináltad mert büszke vagy rá. Persze van benne valami hogy most egy kicsit mérges, de azért ezt nem csinálhatja örökké :)

2016. júl. 9. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Fiam...tedd le szépen a telefont, kapcsold ki a gépet húzz fel egy cipőt meg vegyél fel egy pólót eredj, kopogtass be hozzá és kérdezd meg tőle!!!

Lehet ezer oka amiért nem ír vissza. Elrmlott a gépe, meghalt, családi vitája van, meghalt egy rokona, elromlott a telefonja, szorulása van stb. Ne nekünk kelljen kitalálni már pls.

Menj el, vegyél egy csokit kérj bocsánatot és üljetek le filmetnézni. Mindent túl kell spiráznj?

2016. júl. 9. 15:02
 7/10 zóna_pocok ***** válasza:
100%
Hat ha egy ilyen miatt megharagszik es esedezned kell hogy megbocsajtson, akkor csak simam egy hisztis kislany. Amugy meg tegnap ota nem ir vissza, hat istenem :D Nem mindenki van ott 0-24 facen. Majd ha ott lesz, hogy latta, es akkor nem ir vissza na akkor lesz gaz. Addig meg tek it izi.
2016. júl. 9. 16:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolso: A telefonjan mindig be van kapcsolva a net szoval mutatja hogy irtam neki es o latta is mert jelezte,de nem ir vissza,hivtam is de kinyomta,es egyebkent azt mondta par napja hogy nem akar elvesziteni..de most akkor mi van?
2016. júl. 9. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz. Ha tényleg látta, de nem ír vissza, akkor el kéne gondolkodnod, hogy mi lesz később?? Ez azért nem egy olyan őrülten nagy probléma, amit ne lehetne rendbe tenni.
2016. júl. 9. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem ez a legjobb megoldás és lány létemre nem kéne ezt mondanom,de ne írj neki. Várj,amíg ő keres,mert ha tényleg annyira szeret és nem akar elveszíteni,akkor biztosan írni fog. Nem kell ám a seggét nyalni.. Oké,én is szoktam hisztizni,de azért nem várom el,hogy az aktuális barátom ezt csinálja. Szóval egyszerűen ne írj. Amúgy igen,az is lehet,hogy nem direkt nem ír vissza,hogy nem ér rá :D
2016. júl. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!