Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (többi lent)
Nekem az a szomorú tapasztalatom, hogy jelenkorban bizony ez az élet rendje. Nekem az első hosszútávú kapcsolatom az érettségi után ment szét, elhidegülés, eltávolodás miatt. A következő az egyetemi felvételit követő, első szorgalmi időszakban. Aztán véget ért egy a szakdolgozat/államvizsga idején és így tovább. Volt, ahol elhúztuk az elkerülhetetlent, mert nagyon szerettük egymást és inkább duzzogtunk, veszekedtünk, esetleg próbáltuk olykor higgadtan megbeszélni a dolgot... De a vége mindig ugyan az lett.. Sajnos vagy nem sajnos, de amikor ilyen nagyobb horderejű váltás éri az ember életét megváltoznak az összetartó erők. Akarva, akaratlanul, de átrendeződik a fontossági sorrend. Ezt pedig jellemzően csak sokkal később veszik észre a felek, de legalábbis sokkal később kezdik el már nem tolerálni. Akkor pedig már túl sok víz lefolyt a Dunán, túl sok sérelem érte őket és egy teljesen új helyzetben találják magukat. Persze, kivétel ha a kapcsolat maga még "friss" volt a változás előtt. Hisz az is egy komoly változás az ember életében. De ez a másfél év amiben ti vagytok, vagy amiben én is általában voltam már jócskán kicsúszik ebből az intervallumból.
Az álomról pedig.. A megcsalás azért jelent meg, mert az egyfajta "legális" ok a másik számonkérésére. A lelked mélyén tudod, hogy mennyire elfoglalt és fáradt és azt is tudod hogy neked sem csupa játék és kacagás már az életed. Tudod, hogy kölcsönösen elhanyagoljátok egymást és azt is, hogy ezzel nem lehet mit csinálni. A megváltozásához két ember kell, sem te, sem ő egyedül nem elég hozzá. Ugyan te próbálkozol/nál, de pont ezzel szembesülsz. Ami elfogadhatatlan és nem megterhelő, fájdalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!