Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek abból lehet még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek abból lehet még valami kapcsolat, ha egy lánnyal valóságban nem, de interneten sokat beszélünk?

Figyelt kérdés
Messengeren minden nap beszélgetünk, de valóságban minden nap találkozunk kb. de nem igazán beszélünk egymással.
2017. dec. 15. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd el vele élőben is többet beszélni
2017. dec. 15. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
j*
2017. dec. 15. 17:00
 3/5 anonim válasza:
Ha élőben kukák vagytok nem lesz semmi köztetek
2017. dec. 15. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Te kérdező, cuccosom :), menj oda hozzá élőbe, és beszéljetek, vagy interneten egy találkozót beszéljetek meg, tudom, hogy nehéz, énis félénk csákó vagyok, de mi a franc lessz, ha nem teszed meg? Hát, akkor az lessz, hogy kicsúszol az időből, és ez nem jó érzés lessz. Szóval, tedd azt, amit én tennék, menj oda hozzá, kérdezz rá, van kedvel eljönni velem valahová, netán sétálni? :), Megkérdezted, igen-t, mondott. És kérdező, ne kérdezz vissza olyat, hogy mi lessz ha ezt mondja, akkor az lessz, hogy valószínüleg nem ezt mondja, de ha igen, akkor se lessz semmi, mert akkor nem akar tőled semmit. De ezt kétlem, ha minden nap írtok egymásnak. Na sok szerencsét, írj privátot ha kell még segítség 16/F A "lessz-eimet" ne tessék leszólni, ÍGY szeretem írni. És nem érdekel, hogy ki, hogy írja :)
2017. dec. 15. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet csak félénk.

Lehet, hogy annyira nem kedvel, de unaloműzőnek jó vagy.

Szerintem inkább ezt derítsd ki, hogy miért nem beszéltek sokat élőben?

Könnyen lehet amúgy, hogy csak félénk.

2017. dec. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!