Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőmből füves lett, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmből füves lett, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A nyáron együtt kipróbáltuk, amikor sokat jártunk bulizni, sulikezdés előtt álltunk le vele, mert most érettségizünk, és azzal kéne foglalkoznunk, de a barátnői miatt már 3 hét múlva újrakezdte.

Először nem tartottam bajnak, hogy néha csinálja, de mára az a rendszeres péntek esti programja, hogy összeülnek valamelyiküknél akinek nincsenek otthon a szülei, aztán isznak és betépnek.

Az utóbbi hetekben már a külsejét is elkezdte megváltoztatni, befestette fehérre a haját, szoliba jár, csináltatott köldök pc-t.

Nem tudom mit csináljak, elhagyni nem akarom, mert tényleg szeretem, de már aludni is alig tudok ezek miatt. Amikor próbáltam vele beszélni most vasárnap, akkor annyit mondott, hogy ő csak szórakozni szeretne és jól érezni magát, meg hogy nem mintha egyébként nem lenne jó velem vagy ne lenne boldog, csak hogy "a fű még erre is rádob egy lapáttal", és folyamatosan győzköd, hogy én is szívjak már.

18/F 17/L

2017. dec. 13. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, találsz majd mást.
2017. dec. 13. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Bármennyire is szereted, az lesz a legjobb döntés ha szakítasz vele.

Te nem tudsz rá hatni a jelek szerint így semmi esélye hogy abba hagyja.Ha már elkezdte nem fog leállni vele.

Nem értem ha boldog akkor miért kell ezt csinálni mert nem válasz az hogy akkor sokkal jobban érzi magát, hiszen úgy is nagyon jól tudja magát érezni az ember ha jó társaságban van és nem kell hozzá pia vagy egyéb ilyen dolgok.

A helyedben nem engedtem volna hogy idáig süllyedjen.De nem lehet erről már lebeszélni sehogy...

Te döntésed hogy egy olyannal szeretnél maradni aki ilyen vagy inkább elváltok.

Már nem igazán tudsz mit csinálni, függővé fog vállni.Az első 2-3 alkalommal mikor csinálta már akkor kellett volna megálnia mert akkor még meglehetett volna állítani.

2017. dec. 13. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felkéne világosítanod a tényről, hogy ez hosszú távon rosszat tesz (tompít), ahogyan a szolárium borzasztóan roncsolja a bőrt, a festék pedig a haját. Mond meg neki, hogy egy fiatalkori szeszél miatt ne hagyja fel a jövőképét. Mind ezt persze sokkal szolídabban
2017. dec. 13. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy hamar nem fog leállni, erre ő rászokott. Vagy megszokod, vagy megszöksz. Még esetleg azzal sarkalhatod a jóra, hogy elmondod neki, ha nem teszi ezt le, akkor szakítasz vele, de mivel szerintem már bőven rászokott így nehéz dolgod lesz. Szerintem szólnod kellene a szüleinek, nekik hatniuk kell rá, de valakinek mindenképpen szólnod kell, mert ha nem teszed ennek nagyon csúnya vége lesz, hidd el, tapasztalat. Ráadásul gondolom nem mondok vele újat, hogy a fű Magyarországon nem legális, és nem valami okos dolog ilyeneket kiírkálni a netre.
2017. dec. 14. 00:07
 5/7 anonim válasza:
Hagyd a francba vagy azon fogod majd kapni magad hogy pénz kér majd tőled az anyagra is vagy meglop miatta
2017. dec. 17. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a tényekkel ő is tisztában van valószínűleg, de ő csak a mának akar élni felelőtlenül. Ha folyton ezzel jössz neki, azzal csak eltávolodtok, hatni ezzel nem fogsz igazán,legalábbis kicsi a esélye.

Ha konkrét választásra kényszeríted,nagy eséllyel lázadni fog a helyzet ellen, és felrúgja a kapcsolatot. Akkor még kevesebb dolog köti a normális világhoz,és érettségi előtt ez elégfontos lenne.

Inkább arról beszélj, hogy a természetes hajszíne neked sokkal jobban tetszik,meg ilyenek, és szervezz rá a péntekre direkt teljesen más programot, és arra hívd el. Ez is döntéskényszer, de nem olyan negatív. Persze beszélhetsz arról,hogy szerinted ez rontja a kapcsolatotokat, főleg, ha két-három alkalommal se téged választ, akkor fogy a türelmed... Higgadtan és ne agresszíven beszélj vele.

Végső esetben pedig azt, hogy fáj neked azt látni,hogy hosszú távon tönkreteszi magát, és nem akarod ezt sokáig már nézni.

2017. dec. 23. 22:08
 7/7 anonim válasza:

Nem fogja le rakni.

Ezt megsugom neked.

Az ilyen emberek kepesek a fuvet valasztani a kapcsolat, a csalad, barat helyett. Lehet nincs meg ebbe ennyire bele kavarodva de elmondasod szerint, en szerintem igen.

Szerintem rakd valasztas ele. Kit valasztasz engem vagy a fuvet?

Es ha azt mondja teged akkor se hidd el, az ilyenek kepesek hazudozni honapokig, esetleg evekig.

Mentsd magad, es menekulj!

2018. jún. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!