Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindent "traktorral" kell kihúznom a barátnőmböl?
Soha nem volt egy valami beszédes, és irányító típus mindig az volt amit én mondtam ő meg csak bólogatott rá szépen.
De az a helyzet, hogy már kicsit meguntam a dolgot , és szó szerint idegesítővé vált az, hogy mindenre ilyen egyszavas válaszokat ad amíg én mondjuk lerágom a számat, hogy ő megértsen valamit:D. Ilyenkor amikor lesüti az agyam békén szoktam hagyni pár napig, de már voltam úgyis hogy nem is beszélek vele többet még ha keres sem. Ilyenkor is oda szokott nyőgni valami egy szavas választ esetleg smile-t:D majd 2 nap után elkezd hirtelen hisztizni ,hogy miért nem beszélek vele.
Utoljára elmondtam neki, hogy ebből baj lesz ha folyamatosan magammal beszélek reakció : ...:/
KÉSZ KOMOLYAN MONDOM ezután tényleg nem tudtam mást tenni szakítani próbáltam vele, de ilyenkor egyből olyan hisztit levág mintha erre spórolna amikor kussba van , de komolyan. És egyébként nagyon szar, mert néha azt érzem hogy valamit elakar titkolni, de nem is akarom oktalanúl csesztetni (főleg ,ha nem tudok biztosra semmit)...de most megint itt sír nekem facebookon, és nem tudom mit csináljak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!