Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm beközölte hogy ott alszik idegenekkel egy koleszos buliban. Mit gondoljak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 19:12
11/15 anonim válasza:
Egyébiránt pont jó, hogy azt sem tudni fiú vagy-e vagy lány!? Szerelmi kapcsolat fűz össze titeket vagy csak baráti?
Ilyen hiányos kérdés mellett mit gondoljanak a válaszadók, milyen válaszokat kellene adniuk?
A kérdésedre kapásból azt mondanám: jól tette! Nem tudom milyen a kapcsolatotok, ezért inkább azt mondom, hogy legyen jó neki, mert foghíjas kérdésre miért adjak olyan választ, ami esetleg vígasztalhat téged, vagy miért mondjam azt, hogy a lány rosszul tette, amit tett?
12/15 anonim válasza:
beközölni úgy két autó közé lehet a parkolóhelyen.
13/15 kokohoho válasza:
Ugyan azt, mint bármikor máskor, amikor nincs veled! Javaslom ha azt akarod, hogy boldog legyen veled és szeressen, sürgősen változtass a mentalitásodon,,,, ne nyomulj, ne tapadj, ne telepedj rá, ne féltékenykedj! Bízz benne és szeresd és reménykedj, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy ő is szeressen, (mást úgysem nagyon tehetsz) mert ha ez nem elég neki, ha tótágast állsz és úgy ketyegsz, akkor sem marad veled,,,,, vagy ha mégis, akkor érdekből, vagy mert nem kell a kutyának sem, esetleg lustaságból, vagy kényelemből! Te melyiket szeretnéd?
14/15 anonim válasza:
Nos valószinü hogy aludni biztos nem fog.Ha egy nő ezt teszi ott már nincs rendben valami .Tapasztalat !Exfeleségem a 3 hónapos fiammal hagyott ott és 3 hónap mulva került elő !
15/15 bozont 94 válasza:
Én a helyedben. Hagynam. Ha ő igy játszik akk. Te. Is játsz igy vele. Lehet. Szopatni egymast igyis ugyis. Speciel. Nekem anno. Egy lanyal. Nagy kapcsolat szep meg jo. Azt. Spontan a utcan lekapja vmi idegen csoka. Fogtam. Es. En is. Flőrtöltem. Egy másik lányal. Smaci. Azt kesz. Azt a vegen meguntam a. Jatszózást és elhajtotam a faszba. Most lehet. Durván hangzik de. Aki nem mer. Nem nyer. Most egy tökéletes párom van. És. Kopleten ősze. Illünk. Mint ket. Fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!