Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm beközölte hogy ott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm beközölte hogy ott alszik idegenekkel egy koleszos buliban. Mit gondoljak?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
közöld be, hogy vége
2017. dec. 8. 19:22
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Na erre nem tudom, mit kellene írnom. Kicsit bővebben a sztori? Hány évesek vagytok?
2017. dec. 8. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Például azt, hogy az éjszaka közepén nincs kedve közlekedni, ha nem muszáj. Meg aztán kollégiumban alszik, diákok között, nem egy kiskocsmában. Én is voltam kollégista, ha buliba jöttek külsős barátok, nálunk is volt, hogy ott aludtak. Ha a barátnőd meg akarna csalni, ahhoz nem kell sehol ott aludnia. Valószínű, hogy akkor magáról a buliról is hallgatna.
2017. dec. 8. 19:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Sajna kicsit már romlott a kapcsolatunk. Úgy volt hogy kocsival elhozom este de hívott hogy nem jön mert ott alszik olyan jó a társaság. Eddig szinte nem ismerte őket.

Erőszakos volt és ő kiabált velem hogy márpedig nem fog szóbaállni se ha most nem hagyom békén

2017. dec. 8. 19:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Ja igen... ne aggódj, kezelésbe vettük :P ;)
2017. dec. 8. 20:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Dehogy vetted hisz a net előtt ülsz
2017. dec. 8. 22:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
a legrosszabbat gondold :) ne haragudj hogy nem kertelek, de ő ott megtalálta a helyét, persze nem biztos, hogy megcsal, de én már annyi nőt láttam ilyen bulikban aludni, hogy én már semmin sem csodálkozok.
2017. dec. 8. 23:25
 8/15 anonim válasza:
Na, megkufircolták?
2017. dec. 9. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha elmondja így neked, akkor semmi gond nem lesz!

AZ lenne a rossz, ha titokban tartaná az egészet

2017. dec. 9. 13:11
 10/15 anonim válasza:

Ha szereted akkor is vele maradsz, ha megcsalt, ha nagyon szereted, akkor meg hagyd menni ha menni akar és hagyd, hogy boldog életet élhessen.

Amúgy nem minden lány olyan, hogy ha már ott alszik valahol, akkor mindjárt megcsal, de sajnos a romlott kapcsolat, az “ismeretlen” arcok, akik körülveszik, a távolság tőled, egy kis alkohol (vagy más tudatmódosító), amelytől levetkőzi a gátlásokat, és egy kis nyomulás valamelyik fiútól már kiváló receptje a megcsaláshoz vazető útnak.

Szóval csak bizakodhatsz, hogy nem történt semmi sem. Ha pedig igen, akkor az vagy kiderül hamarosan, vagy nem. Egyébként csak halkan kérdezem, hogy az előbb felsorolt összetevők esetén te, vagy más kommentelő vajon mit tenne?

2017. dec. 13. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!