Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak, hogy időd kért? Részletek lent
18 éves lány vagyok a párom 21 lassan egy éve vagyunk együtt. Pár hónapja többet vitatkozunk mint eleinte, ami nagyrészben miattam van, mert az érettségi miatt jóval stresszesebb és érzékenyebb vagyok a kelleténél.ő egyetemen vizsgaidőszakban szintén stresszesebb. Ennek ellenére terveztük az összeköltözést, a nyári nyaralásokat még tegnap is. Ma azonban szólt hogy neki kell egy kis idő mivel több közöttünk a feszültség mostanában és fél hogy rosszabbra fordul emiatt bizonytalan. És akkor most egy ideig nem találkozunk. Azt mondta már pár hete rágja magát ezen, viszont akkor nem értem miért mondta a terveit velem kapcsolatban a jövőre nézve, mert az összeköltözés nem egy kis dolog. Nem tudom mit gondoljak hogy most azért mondta ezeket mert nem akar szakítani csak kell egy kis idő hogy a fejében a saját dolgait rendbe rakja vagy szakítani akar.
Valakinek van már hasonló tasztalata?
Ezt tőle kell megkérdezni
Lehet, elege lett belőled
De az is lehet, hogy ténylge csak egy kis pihire van szüksége, é utána minden rendben lesz
Minden esetre majd beszélj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!