Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljük meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barátnőm 17 éves lassan 18 lesz, én 22 éves vagyok és 5 hónapja együtt vagyunk, igaz már 2 éve ismerjük egymást, és nagyon nagyon szeretjük egymást, Én biztonsági őrként dolgozom, egy nagy cégnél, Mindig más beosztásban, van mikor nappal, van mikor éjjel, 12 órában, És kevés az az idő amit együtt tudunk tölteni, hogyan tudnánk megbeszélni a szüleivel hogy nem e lehetne e azt meg engedi hogy suli után hazamegy, meg tanul, és nálam alszik, és ez így mindennap, nincs valami ötletetek? előre is köszönöm a válaszokat!2017. dec. 8. 11:08
1/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem,mert így elválasztod a szüleitől teljesen. A barátnőd 17 éves,tudom hogy azt hiszitek hogy marhaság amit mondok,de még nem nőtt fel,nem elég érett,szüksége van arra hogy érett emberek mellett legyen,nem mellesleg a szüleiről van szó,akik gondolom 17 évesen még sehová nem akarják ilyen szinten elengedni a lányt. Ezzel még várjatok,nagyon korai lenne.
2/3 A kérdező kommentje:
Vagy akkor Péntek szombat egésznap? Szerinted így?
2017. dec. 8. 11:28
3/3 anonim válasza:
Még ez is necces,szerintem talán úgy hogy Péntek délutántól szombat estig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!