Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges külföldön 2 év után 16 évesen barátnőt szerezni?
Kicsit több mint 2 éve élek Németországban. Akikkel mostanában beszéltem megdicsértek hogy egész jól beszélem a nyelvet amivel én nem értek teljesen egyet. Én sem érzem, hogy keveset tudnék de sokszor van még problémám a német nyelv miatt (nem tudom magam teljesen kifejezni stb.).
Egy ideje már gondolkozom, hogy lehetne egy barátnőm. Beszélgettem már néhány lánnyal, meg is dicsértek hogy egész érthetően beszélek, de mikor odajutok, hogy el kéne hívni randira mindig az jut eszembe: "Mi van ha nem tetszem neki csak mert nem beszélek elég jól németül?"
Sokszor ez az egyetlen problémám és nem tudom hogy mi lenne a legjobb...
Tanuljak előbb és amikor el jutok arra a bizonyos szintre (a német nyelvben) akkor próbálkozzak vagy lehetne egyidejűleg barátnőm és amellett tanulni??
A válaszokat köszönöm!
16 éves vagyok
#első
Ez nem válasz a kérdésre...
#2 Köszönöm a szépen megfogalmazott választ.
#3 Ez nem teljesen így van
Korábabának én is azt hittem hogy elutasítóak de ez nem így van...
Gondolj arra, hogy én a magyar nyelv használatával sem nagyon tudok becsajozni.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!