Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehetséges külföldön 2 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges külföldön 2 év után 16 évesen barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint 2 éve élek Németországban. Akikkel mostanában beszéltem megdicsértek hogy egész jól beszélem a nyelvet amivel én nem értek teljesen egyet. Én sem érzem, hogy keveset tudnék de sokszor van még problémám a német nyelv miatt (nem tudom magam teljesen kifejezni stb.).

Egy ideje már gondolkozom, hogy lehetne egy barátnőm. Beszélgettem már néhány lánnyal, meg is dicsértek hogy egész érthetően beszélek, de mikor odajutok, hogy el kéne hívni randira mindig az jut eszembe: "Mi van ha nem tetszem neki csak mert nem beszélek elég jól németül?"

Sokszor ez az egyetlen problémám és nem tudom hogy mi lenne a legjobb...

Tanuljak előbb és amikor el jutok arra a bizonyos szintre (a német nyelvben) akkor próbálkozzak vagy lehetne egyidejűleg barátnőm és amellett tanulni??

A válaszokat köszönöm!

16 éves vagyok

2017. dec. 7. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem
2017. dec. 7. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg. Ha nem jön össze akkor megpróbálod mással. Ha összejön akkor nyertél. És jobban is ragadna rád a nyelv ha rá lennél kényszrülve, hogy így kommunikálj a barátnőddel. Remélhetőleg a te korodban még nem annyira előítéletesek mint később...
2017. dec. 7. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Német nő javareszt némettel párzik. Kelet Eu. Azonnal kilőve.
2017. dec. 7. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:

#első

Ez nem válasz a kérdésre...

#2 Köszönöm a szépen megfogalmazott választ.

#3 Ez nem teljesen így van

Korábabának én is azt hittem hogy elutasítóak de ez nem így van...

2017. dec. 8. 22:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Korábban* #autocorector
2017. dec. 8. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy én a magyar nyelv használatával sem nagyon tudok becsajozni.

17f

2017. dec. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!