Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre tudom hozni a kapcsolatom egy lánnyal ha elszúrtam az első három randit?
Sziasztok!
Van egy lány aki nagyon tetszik, de elkövettem jópár hibát ismerkedés során pl. túlságosan ragaszkodó voltam, határozatlan és puha p*cs. Kb. 1,5 hónapja nem találkoztam vele és nem is írtam neki azóta sokat tanultam a csajozásról és nőkről úgy érzem, hogy ha tudnék vele találkozni akkor most már jól csinálnám. Sajna kicsit messzebb lakik ezért nem tudok vele véletlenszerűen össze futni. Az lenne a kérdésem, hogy mit kéne írnom neki, hogy ne tűnjek papucsnak, de azért találkozzon velem? Köszönöm szépen a segítő válaszokat mindenkinek.
Kb. 1,5 hónapja nem találkoztam vele és nem is írtam neki - tudod, engem a legkevésbé sem érdekelnél ezek után.
Bármennyire jól "csajoznál", pont leszarnálak, hisz lényegében te is ezt tetted majdnem két hónapon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!