Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek van ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, 18 éves. Nagyon fontosak neki a szülei és éppen miattuk minden elé helyezi a tanulást, mert elég nagyok az elvárások otthon. Eléggé úgy tűnt, mintha még nagyon anyuci egyetlen picike fia lenne. Bemutatott engem otthon és nekem úgy tűnt, hogy minden rendben. Ám amikor hazament hétvégére, akkor mindig megváltozott egy kicsit és egy idő után szakított, mert neki nincs most ideje és ereje fenntartani egy normális kapcsolatot. Benne lehet anyuka keze is a dologban? Nektek milyen tapasztalataitok vannak az ilyen fiúkkal?

20L

2017. dec. 5. 13:32
 1/4 Fruzs33 ***** válasza:

Nekem volt 3 olyan kapcsolatom,ahol a fiú az anyjával élt.2 esetben az anyjának köze volt a szakításunkhoz.

Van ilyen.

Inkább azt csinálja,amit az anyja mond,mert nem akarja,hogy kirakja otthonról.

2017. dec. 5. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez lehetséges :/ bár ő még inkább kamasz, nem hiszem, hogy kiraknák otthonról, csak sajnos még nem kezdődött meg egyáltalán a leválás, anyuka pedig úgy irányítja a gyereket, ahogy csak tudja..
2017. dec. 5. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem lánnyal volt hasonló kapcsolatom, bár ott én szakítottam, nem szeretem azokat az embereket, akik határt szabnak a saját szabad akaratuknak. Az előttem lévő barátjával az apja hatására szakított. Szóval igen, vannak ilyen emberek.
2017. dec. 5. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint előfordul. Köszönöm a válaszokat! :)
2017. dec. 5. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!