Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselnétek ha a párotok a születés napi ajándékot leköpné és hozzátok vágná?
A helyzet hogy én járok át a barátnőmhöz, és történt hogy a születésnapjára átvitt ajándékom leköpte és hozzám vágta, hogy miért mert ő nagysága féltékeny, teljesen alaptalanul de ez mind1, mert én tudom hogy alaptalan, ő meg beképzel mindent. Elég rosszul esett, és hogy úgy mondjam nem igazán érzem hogy legközelebb bármilyen ajándékkal is kedveskedjek e majd neki.
Ő tőle sose kaptam még semmit, mondván nincs pénze, de ha kap is azt magára költi szemfesték ez az..
Ti hogy kezelnétek ezt, netán mit csináltatok volna ebben a helyzetben de őszintén!
"nem csak emiatt természetesen, de végül hagytam"
Hát pedig ez önmagában bőven elég ok!
Gondolj bele, nekem az egyik kollégám egy ilyen csajt vett el, akinek szintén féltékenységi hisztirohamai vannak, csak nem nyáladzik közben. És már gyerekük is van. Ilyennel pedig nem szabad összekötni az életet, az maga lenne a pokol. Meg ezek a dobálózós gesztusok eléggé egy hisztérikára utalnak. Sosem értettem, hogy a pasik mit esznek egy ilyen kikent nyálgépen, gondolom a szex miatt jók, mert könnyű őket gerincre vágni, pláne ha kapnak előtte valami rózsaszínt vagy csillámosat ;)
Ha valóban elhagytad akkor fogadd elismerésem!
35N
Valószínűleg a helyszínen akkor salátaosztást rendeztem volna, hogy beszakadt volna az arccsontja a hölgynek .
Vagy összedőlt volna, mint egy rossz szotyolakerítés .
Elkényeztetett kis pi..a lehet, már ne is haragudj, de az ilyenek azt érdemlik, hogy 1-1 sallertól leszakadjon a szájpadlásuk, aztán majd utána megtanulják kivel hogy kell viselkedni .
A becsukódó ajtó lenne az utolsó emléke a kapcsolatból.
19/F
Köszönöm mindenkinek a választ. Nekem meg se fordult a fejemben hogy kezet emeljek rá. Csak néztem és azon gondolkodtam mi válthat ki Ilyen viselkedést valakiből hogy egy olyan embert akit elvileg szeret így viselkedik. Ezeket a dolgokat én elvonatkoztatom magamtól és nem veszem a személyemre mert Véleményem szerint ha az egyik fél ilyen helyzetben nem képes objektíven gondolkodni csak még durvább lesz a helyzet akár tetlegesség ( ezt most párkapcsolatra értem És csak látogass el erre a helyzetre mikor lány lobban fel a fiúval szemben)
Igen a szex jó volt szerettem vele lenni nagyon is.
Valahogy nagyon működött a kémia. Viszont hosszú távon nem tudtam már elképzelni a jövőnket így nehéz volt de amikor láttam hogy esélyes lehet hogy megismerkedik valakivel gyorsan kiszálltam a képből hagyni hogy tovább lépjen. Utána még keresett több hónap elteltével is Akkor már inkább a szex volt ami hiányzott de nem Bonyolódtam bele és nem volt találka pedig szerettem volna.
" akinek szintén féltékenységi hisztirohamai vannak, csak nem nyáladzik közben. És már gyerekük is van. Ilyennel pedig nem szabad összekötni az életet, az maga lenne a pokol"
Lényegében ez az amit én is végig gondoltam és ugyanígy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!