Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért fáj ennyire?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire?

Figyelt kérdés
Már több mint 3 hete szakított velem a fiúm.Jóban voltunk egy ideig.....most nekem egy pár napja azt mondta, miért mondtam el mindenkinek,hogy ki tetszik neki mert ő most nem szeretne barátnőt.De tőlem kérdezgetik, hogy nem-e tudom hogy kinek tetszik.......és még mindig szeretem.......de nem kéne

2017. dec. 1. 06:02
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Szia. Azért nem tudod elfeljteni mert beleszerettél. Idővel elmúlik csak mondjuk tölts el több időt a kedvenc hobbiddal, legyél sokat a barátaiddal, szervezzetek jó sok programot, és sz*rd le ezt a srácot ahogy van. Ne beszéljetek róla a barátaitokkal meg semmi, hidd el hogy el fog múlni ez a szerelem. De azért a korodat odaírhattad volna. Ez alapján, amit itt olvastam és leszűrtem a srác elég gyerekesnek tűnik, és már csak azért sem éri meg vele foglalkozni. Ne keresd, ne nézegesd a beszélgetéseteket/képeket hagyd, kis idő múlva azon kapod majd magad hogy már nem is szereted. ;)

15/L :)

2017. dec. 1. 06:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Amúgy leszarnám csak az osztály társam....most megjegyeztem egy életre hogy miért ne járjunk osztálytárssal
2017. dec. 1. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja amúgy lehet hogy egy kicsit (nagyon)fiatal vagyok de 11/L
2017. dec. 1. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Eki
2017. dec. 2. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

(Első vagyok)

Fiatalnak fiatal vagy de ehhez nem, ez már teljesen normális ilyen korban is:))

Hát figyelj az idő úgyis segíteni fog akkor is ha az osztálytársad. Lehet hogy tőbb idő de a lényeg hogy el fog múlni és majd találsz magadnak normális srácot ;) Szép napot! ^^

2017. dec. 9. 07:54
 6/6 anonim válasza:
11 évesen nagyon fiatal vagy, de ez nem szerelem. Vonzódsz hozzá és elindult egy kötődés, de ez nem az. Nem szerettél bele csak megkedvelted. De igaza van az előttem kommentelőnek abban, hogy foglald el magad. Sportolj, olvass stb. Az, hogy ne járjunk osztálytárssal azt meg úgyse te döntöd el, ha megtetszik valaki az tudatt alatt történik. Az én párom is az osztálytársam volt gimiben. Adj magadnak egy kis időt még :) Legyél a barátaiddal és nem fog fájni később. :)
2017. dec. 21. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!