Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány 17 éves fiúval?
A srác is eleinte normális volt, aranyosakat írt, ment a "nyáladzás". Hidd el, tényleg, akármennyire is nem hiszed el, mást akarnak. Húgom is 13, én 18 vagyok már, de sok osztálytársam még 17 (bár az az egy év már mit számít). Az ennyi idős fiúk már máshogy beszélnek, úgy általában, a lányokról meg pláne, még a legfélénkebb, legcsendesebb fiú osztálytársam is. Van pár csinos 7.-8.-os a giminkben, tudod mit mondanak 1-2 beszélgetés alkalmával? Idézem: "egy menetre jó lenne csak fiatal."
Akármennyire is másnak tűnik, elő fog jönni a téma. Arról nem is beszélve, hogy te még csak gimis leszel 1-2 éven belül, ő esetleg már egyetemre megy ekkor, tök más szakaszban vagytok. Lehet győzködni magad, meg lepontozni, de csak segíteni szeretnék :)
Kicsit eltér a válaszom,de én azt gondolom,hogy próbáljátok meg.Ahogy kivettem mindkettőtöknél első szerelem.
Én is megpróbáltam idősebbel.Talán életem egyik legjobb szerelme volt akkor.Azóta eltelt 3 év,és csak nemrég tudtam lezárni.De nem bánom.Nem vele csókolóztam előszőr,de más viszont vele történt meg.Ennek így kellett lennie.Hogyha 4 évvel idősebbel,akkor 4 êvvel idősebbel
Egy par honap utan dugni akarna neked meg az szerintem korai o viszont igenyli. Nem fog rad varni akarmilyen aranyos meg kedves
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!