Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Elsősorban 13-12éves lányok véleményére vagyok kíváncsi. Szóval a belső tulajdonságaim:szeretek Viccelödni segitökész megértő ember vagyok szeretem a társaságot.
Külsö tulajdonságaim barna hajam van 166cm vagyok és 57kg rendszeresen sportolok de egy kis háj így is van a hasamon🙄😬😬😬
A karom úgymond izmos mert szoktam sulyzozni.
! Nem szeretem az agresszív embereket!
A válaszokat köszönöm! 😊😊😊
2017. nov. 6. 18:40
1/8 A kérdező kommentje:
Hú most látom hogy egy 56-os szám be csúszott véletlenül bocsanat
2017. nov. 6. 18:42
2/8 A kérdező kommentje:
Hú. 😁 lemaradt hogy 13 éves fiú vagyok
2017. nov. 6. 18:44
3/8 anonim válasza:
Hát persze...csak tudod majd ha kb három èvvel idősebb leszel...na majd akkor
4/8 anonim válasza:
Persze :) ha fiatalabb lennék vagy te idősebb lennél akkor meg pláne. 14/L
(Egyébként hasonlítasz egy osztálytársamra)
5/8 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat privátba is írhatók
2017. nov. 6. 19:58
6/8 anonim válasza:
Ez nem túl sok info,meg azért attól is függ,hogy arcra tetszenél-e,jól érzem-e magam veled stb.
De,persze lehetséges.
13/L
7/8 anonim válasza:
Nekem nem (csak😂) a külső számít én se vagyok vékony szóval ha kedves meg megértő vagy akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!