Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok ilyen fiúval?
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van fent gyakorikérdésen, de úgy gondoltam én is megkérdezem!
15/F !
Külső tulajdonságaim:
- 178 centi
- 78 kg
- Barna haj
- Barna szem
Belső tulajdonságok:
- Humoros vagyok, szeretek a barátaimmal lenni.
- Imádok sportolni, jelenleg küzdő sportot űzök egyesületben. :)
- Nem adom fel egyszerűen a dolgokat. Sokszor órákat küzdök egy dologért ami nem megy.
- Olvasni viszonylag szeretek, regényeket, horror könyveket.
- Szeretek kipróbálni új dolgokat, szeretek a szabadban lenni. Nagyon szeretem a háziállatokat, mindenre nyitott vagyok!
- Viszonylag pozitív ember vagyok, mindenben próbálom a jót meglátni, és én magam is nagyon szeretem a pozitív embereket!
- Zenék terén nagyon nyitott vagyok, szerintem nincs olyan zenei műfaj amelyből 1-2 zeneszámot ne hallgatnék meg szívesen!
Negatív tulajdonságaim:
- Szeretem ha nekem van igazam, de ezen próbálok változtatni.
- Néha túlságosan belemerülök a beszélgetésbe és olykor túl sokat beszélek.
- Kimondom ami a szívemet nyomja, de próbálok arra törekedni, hogy evvel mást ne bántsak meg.
Légyszíves életkorral válaszoljatok! A válaszokat előre köszönöm!
UI: Szívesen felveszem bárkivel a kapcsolatot, hátha jobban megismerjük egymást! :)
Édes vagy nagyon, igen, van akkor ilyen pasikra bukó lányok.pl. én is
Ne aggódj.
18l
Persze ,simán .Csak 12 vagyok ,szóval fiatalabb ,de szerintem a korodbelieknek is ugyan ez a véleménye .
Ami szerintem még nagyon fontos ,az a lányok iránti tisztelet. A jelenlegi barátom ( erről nem kérek véleményt ,hogy fiatal vagyok stb,mert érettebb vagyok a koromnal -szerintem ) egyáltalán nem tisztel...
Köszönöm, hogy máris ketten válaszoltatok! :)
Sosem volt szerencsém a láynoknál :c mindig csak a nagyon jó barát kategóriág jututtunk illetve nekik annyi elég volt :(.
Nekem írhatsz ha szeretnél, ha nem zavar hogy idősebb vagyok egy évvel.
Amugy szerintem ezek alapján minden okes veled:)
16l
Huhh én szinte pont ilyen vagyok csak lányban.:)
Am ne csüggedj, mert még előtted áll az élet.
Sok sikert!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!