Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen fiúval?
...akinek kb. ez egy nyári napja:
-felkel 10-11 között, eszik
-gépen játszik
-ebédel
-megint játszik olyan 8-ig
-utána kimegy a barátaival 12-1-ig (vagy ha unatkozik, hamarabb hazamegy és játszik)
Igazából ami még "érdekes" benne, hogy szereti a sportokat - focimeccsre, kosármeccsre jár
Szeret bulizni, PIÁLNI.
A lényeg, hogy bevallotta, szerelmes belém, nekem is tetszik, párszor estefele voltunk is kint, de nem igazán tudom miről beszélgethetnénk. Én szeretek filózni az élet dolgain, ő még azt sem. Nem igazán van közös téma, pedig ahogy érzem, nagyon ragaszkodunk egymáshoz...
A fiú nagy kocka.
Játszatok együtt és akkor lesz témátok is, eltudtok beszélgetni a játékról és még közös dolgot is csináltok.
Háááát szerintem semmit ez reménytelen eset.
Nem jó az életfelfogása.
Viccesen azt mondanám neked,
hogy adjál egy 500-ast a vadásznak és lelövi.
de hogy bír valaki ennyire kocka lenni?? :((
és ennyire tojni a világra??
2-3-as vagyok
Van olyan ismerősöm aki egy hétig is képes a gép előtt ülve minecraft szintű cuccokkal kockulni folyamatosan...(amúgy 18éves) Szóval szerintem ne gyere vele össze mert csak megbánnád, bár ez személyes vélemény...
Azért bír ennyire kocka lenni, mert menekül az "élettől".
Lolon nem tudják őt megalázni, igazán bántani, kínos helyzetbe hozni, és amikor gépezik akkor teljesen elmegy a figyelme arról hogy az élet számára rossz.
" Én szeretek filózni az élet dolgain, ő még azt sem"
Ő pedig menekül az élet dolgaitól.
Ha valódi kapcsolatot akarsz azt nem vele fogod nyomatni, nem lesz közös témátok, ő miatta pedig a helyedben nem lennék kocka, hisz ő sem képes arra hogy a kedvedért megváltozzon.
tényleg lehet, hogy menekül az élettől...
milyen szomorú :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!