Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tehetnék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit régóta ismerek, de kb. 4 hónapja beszélünk rendszeresen, találkozunk, stb. Egyre jobban kiismerjük egymást, nagyon sok mindenről egyformán vélekedünk sok a közös tulajdonságunk, mindig van témánk. Sokszor utal arra is, hogy tetszem neki, persze ezt ,,sejtelmesen" teszi, szokott bókolni. Mindenképp közeli kapcsolatban leszünk még egy darabig, ugyanis a szalagavatós táncon ő a párom. Azonban neki van barátnője. Semmiképp sem szeretném, ha megcsalná velem a barátnőjét és azt sem, ha miattam szakítanának, mert akkor ugye velem is megteheti ezt, illetve senki életébe sem szeretnék belerondítani. Viszont nekem egyre jobban tetszik ez a srác és nem tudom mit tehetnék. Valami tipp?

2017. nov. 29. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg, hogy mit akar tőled. És ha van barátnője, akkor mondd meg neki, hogy ne bókoljon, mert kellemetlenül érzed magad.
2017. nov. 29. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:
# 1 Köszi a választ! Viszont, ezt így két okból nem merem: 1., mert tök jóban vagyunk és ezt nem szeretném ilyennel elrontani, 2., hogy simán ráfoghatná védekezésből, hogy csak én értelmeztem úgy (nyilvánvalóan nem értettem félre semmit) és megint csak rosszul jönnék ki belőle
2017. nov. 29. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért annyit mondhatnál neki a következő bók után: Gondolom a barátnődnek is hasonlóan szépeket szoktál mondani.

Ezzel utalnál arra, hogy nem szerencsés sz a szituáció.

2017. nov. 29. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez viszont jó ötletnek tűnik, köszönöm szépen a segítséget! :D
2017. nov. 29. 16:50
 5/5 anonim válasza:

Véletlenül se írtad meg egy szóval se, hogy mi lett a vége, ugye?!

=[

Hátha mások is okulnának belőle, akik hasonló helyzetben vannak.

2019. márc. 23. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!