Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerdán szakított velem a barátnőm. Mit tehetnék?
Tegnap, szerdán szakított velem a barátnőm azzal az indokkal hogy sokat veszekedünk és hogy ő ezt már nem bírja és nem akarja hogy én is szenvedjek miatta.
Egy osztályba járunk 4 hónapot voltunk eggyütt (tudom nem sok) de ő volt az első barátnőm és nagyon szeretem. Eléggé külömbözőek vagyunk de ez nem gond. Még tegnap este átmentem hozzá mert fb on írta le ezt. Ezen eléggé kiakad hogy minek mentem oda de még csak ki se jött. Mai nap próbáltam volna vele megbeszélni a dolgokat de ő folyamatosan csak azt hajtogatta hogy nem és hogy ő már nem szeret úgy és ezért nem akarja velem megint megpróbálni. Én nagyon szeretem és mindet megtennék érte. De ezt mostantól nem fogom kimutatni neki. Szerintetek ez jó ötlet? Vagyon újra megszerethet idővel? (nem a legragaszkodóbb típus) Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!