Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Megbíznátok egy ilyen fiúban?

Figyelt kérdés

Lassan két éve, hogy van egy barátom. 17 éves tizenegyedikes gimnazista lány vagyok. Amikor elkezdtem beszélni a fiúval, aki most már a barátom, akkor kilencedikes voltam. Tulajdonéképpen én mindig is úgy voltam vele, hogy nem akarok még gimiben barátot, mivel elég erős gimnáziumba járok és a tanulásra akarok koncentrálni. Nem ez lényeg, de végül a sors úgy hozta, hogy összejöttünk. Amikor az ismerkedés fázisában voltunk, már akkor sokszor mondta nekem, hogy össze akar velem jönni. Mindannak ellenére, hogy én rengetegszer tisztáztam neki, hogy elég éretlen vagyok még, és nagyon nehéz eset vagyok. Ezt tényleg sokszor elmondtam neki. Már kilencedikben bírtam én is, de nem akartam,hogy csalódnia kelljen a jövőben. Szóval azóta szűk két év etelt, sok minden kiderült róla, és nagyon sokat veszekszünk. Például kiderült, hogy akkor amikor ismerkedtünk, és nagyon hajtott értem, rengeteg más lánnyal is ezt csinálta, ami nekem nagyon rosszul esik. Egy szóval mindenkivel össze akart jönni. Nem rég regisztrált egy szexpartner kereső oldalra, instagramon női nemi szervekről is kapott képet valami lánytól, és elkezdett egy tök idegennel csajjal beszélni. Mondván,hogy a tanulás miatt nem tudok rá kellő időt szánni. Ilyen dolgok miatt nagyon sokat veszekszünk. Nem mondta el nekem egyiket se e, véletlenül derültek ki. Amikor tudja, hogy elrontott valamit újra és újra küzd értem, de nem látom már sok értelmét az egésznek. Mert amikor kibékülünk elkezd velem bunkó lenni. Beleszól olyan dolgokba, amibe nem kéne. Például ne menjek fel Messengerre stb.. Vagy újra összetöri valamivel a szívem. Hozzáteszem, én természetem se könnyű, ami miatt szintén veszekedések vannak, de ezt ugye mondtam neki anno.

Az én nagyon nagy bűnöm, hogy idén nyáron a barátnőm áthívott, hogy a nehéz tanév után végre kieresszem a fáradt gőzt. Két-három pohár alkohol lement a torkomon. Amitől nagyon kicsit becsiccsentettem, de csak annyira, hogy úgy énekeltem és táncoltam, mint akinek nincs ki a négy kereke, egyébként minden dologra emlékeztem. Soha nem voltam egy szórakozó helyen sem, és soha nem ittam se előtte se azóta. És ezt a barátom megbocsájthatatlan bűnnek találja.

Egyébként sok mindenben segít és támogat, mindenben számíthatok rá, de egyáltalán nem bízok meg benne, így nem látom sok értelmét a kapcsolatunknak.

2017. nov. 19. 20:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogyha felöltözök mondjuk kicsit csinosabban mint szoktam, de tényleg csak egy nagyon minimálisan eltér a szokásostól az öltözködésem,amit csak az vesz észre,aki nagyon ismer,akkor nemhogy nem dicsér meg,hanem a ku..akhoz hasonlít. Pedig soha az életben nem öltözködtem kirívóan. Na például ilyeneket értettem bunkózás alatt.
2017. nov. 20. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem csoda! Ha egyszer elutasítod. Feküdj le vele és mindent megbocsájt.
2017. nov. 21. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!