Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem egy lányt,akivel egy ideje beszélünk,hogy lehet e nála esélyem.Erre ő azt mondta,hogy még nem gondolt rám úgy épp ezért mondta,hogy barátkozzunk és majd a jövőben kiderül.Ezután megkérdeztem,hogy akkor most barátzónában vagyok végleges?Erre ő azt mondta,hogy most még igen,de kitudja mi lesz később.Amúgy elhívtam valahova valamikor kérdés mikor és hol,de meg fog valósulni ha minden igaz.Igazából szeretném tudni,hogy most akkor mik az esélyeim.
2017. nov. 17. 20:12
 1/1 anonim válasza:
Egyik napról a másikra nem fog beléd szeretni, az is lehet, hogy nem jössz be neki, beszélgess vele, legyetek barátok és majd idővel meglátjátok, hogy mi lesz...
2017. nov. 17. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!