Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 évesen szex. Mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen szex. Mennyire gyakori ez manapság?

Figyelt kérdés
Esetleg elég, ha válaszként elkülditek, hogy szexeltetek-e már 14 évesen.

2017. nov. 15. 17:15
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
75%
Baràtnôm 13 èvesen vesztette el, azóta már harmadik éve együtt vannak a sráccal. A lènyeg, hogy ne azért csináld mert “menő”. :)
2017. nov. 15. 17:17
 2/25 anonim ***** válasza:
29%
14évesen? Inkább menj a homokozoba játszani
2017. nov. 15. 17:19
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Én 14 évesen csak fiukra gondoltam. Akkor még barátom sem volt. Én még 16 évesen is fiatalnak tartom magam nem hogy 14 évesen. Mivel még ezekbe a korokba ugymond fiatalok is vagyunk.
2017. nov. 15. 17:22
 4/25 anonim ***** válasza:
61%
Beteg a világ.
2017. nov. 15. 17:22
 5/25 anonim ***** válasza:
17%

Akiket eddig "megismertem" 14 éveseket azok mind nem szüzek voltak, szóval a lányok körében elég gyakori jelenség szerintem, mivel naívak (habár a nők örök időkre naívak és hülyék maradnak, csak nézz meg egy nyanyát a buszon, annak sincs túl sok esze a korához képest, a nőknek sose lesz..)

F

2017. nov. 15. 17:25
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
#5 mert aztán a férfiaknak lesz.... plusz ez egyén függő bár a felfogásodból ítélve neked sincs sok eszed.
2017. nov. 15. 17:29
 7/25 anonim ***** válasza:
19%

"Beteg a világ."

Régen 14-15 évesen már gyereket szültek a nők, igaz, akkor is beteg volt.

2017. nov. 15. 17:34
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Elég gyakori. Nekem 16 évesen volt az első, de egyáltalán nem voltam elég felnőtt a szexhez. Egy éretlen kis fiúka voltam, aki élvezte, hogy egy idősebb lány vonzódik hozzá. Akkor nem is gondoltam a védekezésre normálisan. 14 évesen pedig kétszer olyan éretlen voltam. A lányok tényleg hamarabb érnek, de azért szerintem meg nekik azért nem ajánlatos, mivel fájdalmas az élmény, és nem egy tűszúrásos fájdalomról van szó, vigyázni kell rájuk, és ha lefekszenek mondjuk azzal, aki 16 évesen voltam, hát őszintén sajnálom őket. Biztos nem éreznék, kényelemben, biztonságban magukat az akkori énemmel. Szóval nem tudom, nem ajánlom, mert kihat a későbbi párkapcsolatokra, érzelmi életre. Ennek ellenére viszont tényleg elég gyakori. Úgy érzik, ha nem csinálják minél hamarabb, akkor kimaradnak valamiből, talán ki is közösítik őket, ami egyre gyakoribb az egyre felszínesebb világban, sajnos, pedig valójában egyáltalán nincs így, csak nem kell hülyékkel barátkozni, akik azt sem érdemlik meg, hogy rájuk nézzünk.
2017. nov. 15. 17:50
 9/25 anonim ***** válasza:

A 21. Század alapkövetelménye. Eszetlen kúrás aztán megy a siras hogy gyerek lesz

2010 után minden második gyerek véletlenül született...lehet épp te is csak kicsit korábban

2017. nov. 15. 17:52
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de engem annyira nem érdekel másnak a szexuális élete illetve ki merre, mikor dugancsozik.

De véleményeket vársz.

Személyes véleményem szerint nagyon korai dolog, de annyira korai, hogy az valami hihetetlen. Nem is tudom hogyan tud egy 14 éves fiú kielégítani egy kislányt. Most komolyan... Gondoljuk már el a helyzetet. Igen, legtöbben menőségből csinálják. Persze, ahogy az első válaszoló is írta, hogy valakik tényleg megcsinálták, jól sikerült nekik, EGYÜTT vannak stb...

Az én környezetemben nem történtek jól a dolgok. Két évvel ezelőtt egy ismerősöm 14 évesen teherbe esett barátjától csak hát a barátja lelépett mikor megtudta, hogy terhes lett a csaj. Hál' Istennek nem vetette el a babát. Szurkolok a picinek. ^^

2017. nov. 15. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!