Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van manapság olyan lány, akit egyáltalán nem érdekli a szex egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kort kérek és hogy mi az oka.2015. júl. 22. 23:50
1/5 anonim válasza:
Nincsen , fiú sincsen , mindenki dugni akar ,
2/5 anonim válasza:
Van. Például én. Lehet hogy túl fiatal vagyok, vagy éretlen, amit mindig szoktak erre válaszolni... De szerintem egy párkapcsolat lényege egymás szeretete, és ha közben mindketten vágynak a szexre, akkor oké, de nem e köré kell építeni az egész kapcsolatot. De én még eddig nem éreztem késztetést arra hogy bárkivel is lefeküdjek:)
16/l
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha lányokról kérdezed nyilván fiú vagy, de ha 13-4 is, mindenképp furcsállom, hogy egyáltalán nem is érdeklődsz a szex iránt, ebben a korban már a legtöbbjüket érdekli... Nem is a legfontosabb egy kapcsolatban, de valakit "egyáltalán" ne érdekelne..? Nyilván azért nem érdekel a szex, mert még nem találtad meg azt az embert, akibe igazán szerelmes voltál és úgy érezted volna, hogy elmélyítenéd vele a kapcsolatot. Nem hiszem el, hogy ha valaki komolyan szereti a másikat, ne kívánná vele a szexet, hacsak valóban nem éretlen/túl fiatal. Ha még fel sem izgultál soha senkire, tényleg éretlen vagy. Félreértések elkerülése érdekében, ezzel nem 14 éveseket bíztatok szexre... Viszont ha valaki annyi idősen CSAK érdeklődik a szex iránt, az rendjén lenne. Emellett pedig úgy gondolom, hogy még mindig sokkal jobb ha valaki később érik, mint az ha 13-4 évesen kezdi, mert az olyan "menő" és nem bír a hormonjaival, nem abban a korban élünk, hogy az ösztönök vezessenek... -.- 17/L
5/5 anonim válasza:
ha nem kívánod a szexet valakivel, ne is legyél vele. a szex az egy fontos dolog két ember között, bár nem a legfontosabb. de ha igazán szeretsz, akarsz, kívánsz valakit akkor úgyis szeretnél szexelni is vele.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!