Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik verik a barátnőjüket?
az ilyen megérdemli, hogy élete végéig csak a farkát tudja verni vagy még azt se...
22f
Szerintem már ott is bajok vannak,ha valaki egyáltalán megüt egy másik embert./És tegyük fel,nem azért üti meg,mert valakit zaklat,vagy látja,hogy fojtogat valakit az utcán/
Ezek után az,hogy valaki a barátnőjét megüti akár egyszer is,az undorító és szánalmas dolog. Az,hogy veri(azaz már megtörtént 2-3x minimum),arra meg szerintem megfelelő szó sincs.
aki hagyja azt nem is sajnálom, tény hogy vannak olyan helyzetek amikor nem tud csak úgy "menekülni" a nő, de a legtöbb esetben szerintem seperc alatt el tudná hagyni azt a barmot és ha utána is zaklatja akkor rendőrség vagymittudomén
azokról a "fiúkról" nincs véleményem, simán csak megverném őket
azokról a lányokról pedig hogy hülyék ha hagyják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!