Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik verik a barátnőjüket?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 14:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a verekedővel van a probléma,az is ,,érdekes" egyéniség lehet,aki tűri.
2015. júl. 25. 10:11
 22/29 anonim válasza:
100%
Az, aki veri a párját, annak a személyisége, és a kommunikációs eszköztára nagyon fejletlen, és ezért azt gondolja, hogy az akarata és az igaza elfogadására csak az az egy módszer van, ha üt. Viszont az is nagyon nagy hiba, ha ezt a lány hagyja. Sajnos vannak olyan családok, ahol ez számít normálisnak és ismerek olyan lányt, aki élt ilyen kapcsolatban és amíg nem lett másik (normális) barátja, addig azt gondolta, hogy ez a normális, hogy a pasi időnként megveri.
2015. júl. 27. 08:55
 23/29 anonim ***** válasza:
93%

ha tudom az okát akkor tudok véleményt mondani.

ha azért mert: akkor egy undoritó féreg nem érdemel maga mellé senkit.dögöljönmeg egyedül fájdalamak közt.

ha a csaj kéri mert mazochista:off.

2015. júl. 27. 13:32
 24/29 anonim válasza:
azt nem lehet fiunak\ ferfinek nevezni. Ha valakit utni akar akor nem ertem hogy miert nem kezd egy olyannal aki vele egy sulycsoportban van es meg tudja magat vedeni. Szerintem aki ezt teszi az nem nevezheto embernek
2015. júl. 30. 10:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"vele egy sulycsoportban van es meg tudja magat vedeni" akkor hol marad a megverés öröme,hogy húde jó megvertem valakit aki gyengébb,és védtelen és este még megis dughatja.
2015. júl. 30. 17:39
 26/29 anonim válasza:
Az ilyenekre ráküldenék egy kigyúrt csajt és azzal veretném meg őket, hogy érezzék, milyen érzés, amikor őket hagyja helyben egy nő.
2015. aug. 6. 09:45
 27/29 anonim ***** válasza:
Élvezi ha verem
2015. aug. 7. 15:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Az hogy nem érdemelnek barátnőt...
2015. szept. 20. 13:41
 29/29 anonim válasza:
Összes dögöljön meg a ge**ibe avagy ne legyen farka!ugye aki bánni nem tud vele az inkább ne is használja ...13F
2015. nov. 3. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!