Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a húgomnak?
összejöttem kb egy hónapja egy közös barátunkkal és szeretném ezt közölni az egy évvel fiatalabb húgommal. de az nagyon bénán jönne ki,ha csak a semmiből elkezdeném mondani,valami ötlet? (nagyon bírja mint havert,szóval tuti örülni fog,nem ezzel van a baj :D )
köszönöm
17L
Valamiről elkezdesz vele beszelni. És arra fele tereled a témát. És elkezded mondani hogy amugy képzeld én meg összejöttem xynal. Nagyon jó vele. Stb stb.
Vagy szimplán elkezded mondani.
"Amúgy kb egy hónapja összejöttem XY-nal."
Nem mondanád a semmiből, mert témát váltanál, ha már az előző beszédtéma kifulladt. "Amúgy" helyett használhatsz egyébkéntet, mellesleget, különbent, stb. Sztem így nem jönne ki bénán.
nem is rossz ötlet,remélem nem fogok utolsó pillanatban kihátrálni...
-szia,valamit meg szeretnék veled beszélni
-mondd csak
-ömm...finom volt tegnap a szendvics
köszönöm mindenkinek,megyek máshova agonizálni most már (lol,eddig az volt a bajom,hogy nem kellek senkinek,erre ebből is problémát csinálok)
Hééé. Ő. Tesóss figyu már.
Am sz*pom a haverod.
Ffs de gáz v 2017.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!