Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam el a húgomnak?

Hogy mondjam el a húgomnak?

Figyelt kérdés

Sose gondoltam volna hogy a nálam 6 évvel fiatalabb húgommal egy fiú miatt lesz majd vita de ez a helyzet. Én 17 éves vagyok ő 11. Van egy fiú akivel már 10 éve ismerjük egymást de az utóbbi 1 évben komolyabb lett a kapcsolatunk és 1 hete összejöttünk. A srác amúgy 2 évvel fiatalabb nálam (tudom ez kicsit furcsa lehet de minket nem zavar egyáltalán, külsőleg meg nem látszik mert én fiatalabbnak tűnök a koromnál) és húgomnál 4 évvel idősebb. És az a helyzet hogy tetszik a húgomnak is. Tudom hogy 11 éves korban ez még nagyon gyerek "szerelem" de akkor is ez van és nem tudom hogy mondjam el neki hogy együtt vagyunk. Ráadásul idősebb is nála, ha 15 éves fiúkkal kezdene ki én lennék az első aki beszélne a fejével, bár mem hiszem hogy 15 éves srácok bármit is akarnának egy 11 éves kislánytól. Csak nemrég kezdett el érdeklődni fiúk iránt, eddig csak tinisztárokkal foglalkozott és ő az első olyan fiú akit ismer is valamennyire. De ahogy én látom őt is úgy kezeli mint egy sztárt. Még sosem beszélt vele, igazából csak koncerteken látta (zenészek vagyunk mindketten) szóval csak külsőleg tetszik neki, esetleg amiket én mesélek néha róla.

Na ez bonyolult lett bocsi de tudnátok segíteni? Nagyon jó a kapcsolatunk és nem szeretném megbántani vagy azt hogy elhidegüljünk egymástól.

2017. okt. 22. 12:13
 1/3 anonim válasza:

Hogy mond el? Egyszerűen közlöd vele.

Figyelj nem értem hogy ebben mi a gond.

Ha szépen elmondod neki akár ezt amit leírtál (már régóta ismered, együtt is vagytok, de nem akarod megbántani...)

akkor biztos megérti majd.

Ill az hogy te 17 a srác 15 az mindegy, nem hiszem hogy ez így végleges lesz, már nem bántásból mondom.

Minden válltozik valahogy így ez is.

2017. okt. 22. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha a pasid összetöre a pici szivecsk
2017. okt. 22. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szóval összetöri a pici szívecskéjét úgy, hogy leül vele és megbeszéli a szitut. Pl:"én soha nem járnék egy 11 éves lánnyal, értsd meg, hogy túl fiatal vagy hozzám" pont
2017. okt. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!