Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha a lány rocker és a fiú nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány rocker és a fiú nem az szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
mert van olyan hogy a fiú rocker a lány nem és az tök jó,de fordítva már nem tudom..
2017. nov. 12. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Fú de gáááááz
2017. nov. 12. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem oké, ha a fiú elfogadja a stílusom, de ő nem rocker. Nem ezen fog múlni egy kapcsolat.
2017. nov. 12. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazából nem ciki de hosszú távon nem biztos hogy működik inkább az a jó ha mind a ketten a rockot szeretitek de még így is jobbak vagytok annál, ha mindketten poppot szeretnek
2017. nov. 12. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, mi lány rockerek csak rocker fiúkhoz vagyunk képesek vonzódni, és minden srácot gáznak tartunk, aki nem az, továbbá erre alapozzuk a kapcsolatunkat. Tök mindegy mennyire szeretjük a srácot, ha nem egy a stílusunk, az olyan szinten gáz, hogy szóba sem jöhet...
2017. nov. 12. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nekem is ennyi problémám lenne..
2017. nov. 12. 17:28
 6/9 anonim válasza:

zenei ízlés alapján partnert választani a ciki. persze, amíg az ismerkedés elején vagytok, jó közös pont lehet a hasonló ízlés, de igazából semmit sem jelent.

ha úgy érted esetleg, hogy kívülről stílusra ránézve: nem, akkor sem ciki ez a párosítás, egyik irányban sem. valóban kicsit szokatlanabb, mint a fordított, de az kit érdekel?

2017. nov. 12. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele egy kapcsolatba sem. Úgy tűnik neked fogalmad sincs miről szól egy kapcsolat. :))
2017. nov. 12. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a "ciki", hogy ilyen hülyeségeken gondolkodsz, de még csak nem is vagy biztos a hülyeségedben, mert az internetet kérdezed róla. :D
2017. nov. 12. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Mért lenne :D?

Rocker lány vagyok, nem zenei ízlés és szubkultúrai hovatartozás alapján választok magamnak párt. Szóval ha a partnered nem hozta még tudtodra, hogy problémás lenne neki ilyesmi (márpedig egészséges gondolkodású lányka ilyet nem fog tenni) akkor no para:)

Az viszont már inkább zavaró tényező, hogy ilyen szinten megfelelési kényszert tanúsítasz a társadalom 'elvárásai' felé( amik amúgy szerintem valójában nincsenek is ott!). Ettől már inkább lenne életf_szom, mintsem egy más stílusirányzattól.

18/L

2017. nov. 19. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!