Csak szerintem ciki a mai rocker/metálos tini lányok öltözködése?
vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim, vagy eddig is így öltözködtek a rocker lányok, vagy nem tudom, de nekem kicsit nyominak tűnik. (azokra gondolok, akik felvállalják):
két számmal nagyobb, vagy csak annak látszódó bandás poló
nyakörv (ez lehet, hogy normális, de egy rosz szettel nagyon el lehet rontani
[link] az ilyen, bizsu fülbevalók
barna/fekete rúzs - komolyan! hétköznapokon, néhány lánynak nagyon nem áll jól, és nem veszik észre.
trottyos farmer/fekete nadrág, oldalláncal (ami még el is menne)
nem mondom, vannak kivételek, de van olyan, aki egyszerűen nem tud öltözködni.
de pl. a felnőttek között annyi csini rockert lehet látni, fekete, koponyás blúzok, piercingek, bőr naci, és egy zenekaros polót nem vesznek fel, mégis lerí róluk, hogy rockerek.
á, lehet csak én vagyok kicsit eltévedve, a sok rockernek felöltöztetett modellek miatt. tumblr-ön is olyan szépeket lehet látni :) :D
Szerintem nem ciki én roccer meg metal rajongo vagyok kicsit dupstep is de normális ruhákba járok a gimibe fiú létemre nem akarok tul ijesztőnek kinézni de magamnak a bulikba belehet öltözni ha szeretném főleg hogy most jönnek vissza a stilusok a 70:es évek hippi
Roccker
Punkok
Raszta
Meg ruhábol is nagyon sok lesz. :-) öltözzenek be a lányok is nem gáz ha nem a kiscica fajta. Xd
A nyakörvek mindig jók a lányokon, én legalábbis nagyon bírom, ha egy csajszin nyakörv van.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!