Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon ciki? Vagy csak nekem nem jön be?
Baj,hogyha nekem egyáltalán nem jönnek be a korombeli srácok,mert "páwásak" a nadrágjukat a térdükön hordják és még egoisták is hozzá? Az idősebbek jönnek be,kb 18-20 éves hosszú hajú rockerek...Néha meg a 25-30 évesekre mondom,hogy milyen jól néznek ki,de kb ennyi,nem képzelek többet :D
(Nincs apakomplexusom,az én apukám a legjobb a világon)
Nem szeretnék hamar felnőni,és ennyi idősen felnőttesen viselkedni,igaz egy csomóan azt hiszik,hogy olyan 17 vagyok,de nem tehetek róla.. Nőies rocker stílusom van és van pár idősebb rocker fiú haverom,és sokkal jobb a társaságuk mint ezeknek a "páwák"-nak... Szóval ez nem ciki? :S
Akkor jó,köszi :D
(elfelejtettem: 14/L)
Egyetértek, te sem vagy sablon. :) Mellesleg nekem is hasonló.. hosszú haj.. ááááá.. !
L/15
Ha megnézed a páwa vagy mittomén milyen lányoknál is ez van ők is az idősebb páwákra buknak, szeretem a rockot, de ez a fujjogás más stilusokra hát pff, amúgy a rock sokáig megmarad ezt a páwa stilust el fogják felejteni ennyit róla, ezzel semmi rosszat nem mondtam :-)
Egy átlagos 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!