Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha a barátodnak csak lány barátai lennének, és sokat ölelgetné őket?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 07:36
11/11 kokohoho válasza:
Fiatal koromban, sok lány barátom is volt, köztük több 3 puszis. Mikor összejöttem egy lánnyal, a saját szembeköpésemnek tekintettem volna, ha másképp viselkedtem volna, mikor ott van! Nem volt ez másként akkor sem, mikor összejöttem a mostani feleségemmel. Éreztem rajta, hogy zavarja, néha ironizált is vele, de soha nem bántóan! Ha ultimátumot adott volna, hogy Ő, vagy a puszilkodós barátnők, akkor valamiféle hülye férfi büszkeség miatt, ma nem lenne feleségem (amit nagyon sajnálnék)! Ha szeretitek egymást, akkor bíznotok kell egymásban! Ja és még egy apróság,,,, ennek már több mint 35 éve és még most is imádom! Ennek ellenére ha bármiben ultimátumot adna, bizonyosan ma sem tudnék engedni, mert az azt jelentené, hogy már nem tud elfogadni, olyannak amilyen vagyok és nem bízik bennem és a döntéseimben! A 10-essel egyet értve, ha egy fiúnak, csak lány barátai vannak, az nekem is gyanús lenne, de a helyedben inkább a fiú barátokra gyanakodnék! Az is lehet, hogy tévedek és egyszerűen csak így hozta az élet, de szerintem az azonos lelkületűek tudnak egymással könnyen barátkozni és ha egy fiúnak, lány lelkülete van, az mindenképpen azt sejteti, hogy hajlamos a saját neméhez is lányként viszonyulni, de ezt gyakran sajátmaguknak sem ismerik be. Remélem, hogy tévedek és ti is boldogok lesztek egymással, még sok sok évig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!