Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Téged zavarna, ha a barátodnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha a barátodnak csak lány barátai lennének, és sokat ölelgetné őket?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 07:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretném és megbíznék benne akkor nem. De tudat alatt mindig is zavarna. Beszéld még vele, hogy ha ott vagy akkor ne ölelgesse őket mert téged zavar. Hogy nem vagy féltékeny, csak egyszerüen zavar.
2017. nov. 11. 08:08
 2/11 anonim ***** válasza:
IGEN
2017. nov. 11. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen. Persze nem mondanám meg neki, hogy "Bocsi, ne csináld már többet", de zavarna.
2017. nov. 11. 09:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden lányt zavarja ha nem is mondjuk ki
2017. nov. 11. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem mutatnám ki, de baromira zavarna
2017. nov. 11. 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Páromnak csak lány barátai vannak szinte csak akkor szokott ez zavarni ha a lányok nyomulnak rá azt nem szeretem.Ölelgetni nem szokta őket de ha tenné az se zavarna csak akkor ha már túlzásba esnek.
2017. nov. 11. 15:33
 7/11 anonim válasza:
Igen zavarna. De ha ismerném azokat a lányokat akk nem nagyon.
2017. nov. 11. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem csak, de sok lány barátja van. Még olyanok is, akikkel régebben járt vagy lefeküdt. A legtöbbjüket én is ismerem, jóban vagyok velük. Kicsit sem zavar. Ha ők kellettek volna neki, akkor nem velem lenne és nem tenne bele annyit a kapcsolatunkba amennyit. Nekem is vannak fiú és lánybarátaim is (éljen a biszexualitás) akiktől nem akarok semmit, akkor neki miért ne lehetnének?

Na meg van jobb dolgom is, mint ilyeneken hisztizni és ezen összeveszni

2017. nov. 11. 22:50
 9/11 anonim válasza:
Első a bizalom
2017. nov. 12. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha egy fiúnak csak lány barátai vannak, akkor ott valami nagyon nem kerek.
2017. nov. 17. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!