Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » úgy érzem a párom megcsal mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

úgy érzem a párom megcsal mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 22:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Jaj kislány, aki tud helyesen írni, az bánatosan és szomorúan is képes helyesen írni. Nem kellenek a kifogások!

Minél többet gépelsz helytelenül, ez automatikussá fog válni egy idő után, és a végén már semmit se fogsz tudni helyesen leírni, mert ez rögzült be.

Az iskolában nem tanították meg neked, hogy például az idegen szavakat többször írd le, hogy rögzüljön?

Na látod? Minél többször írsz helytelenül, annál jobban fog rögzülni.

A kérdésre pedig megkaptad a választ.

2017. nov. 4. 22:27
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjátok már békén szerencsétlent. Én is nyelvtannáci vagyok, de ez már túlzás.
2017. nov. 4. 22:46
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak a többi amit irt mindet magasról LESZAROM! érzéktelen bunkó mind
2017. nov. 4. 22:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, vagy szakítsatok,akár ilyen sorrendben, vagy valami; én már nem tudnék úgy élni talán, hogy úgy érzem nagyon erőteljesen , hogy megcsal; szóval én szerintem beszélnék vele, és ott szakítanék. És élőben.
2017. nov. 4. 22:55
 15/25 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó két válaszolónak avtöbbi egy érzéketlen bunkók
2017. nov. 4. 22:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Én az első nemérzéketlen vagyok :) Nehéz bármit mondani, mert nehéz a helyzet. Főleg így, hogy nem tudsz biztosat, csak tippelgetni lehet. Mindig gondolj arra, hogy megérdemelsz egy olyan pasit, aki számára csak te létezel, és ennek fényében dönts. Próbáld kideríteni, hogy mi lehet, mert ez a bizonytalanság sztem a legrosszabb.
2017. nov. 4. 22:58
 17/25 A kérdező kommentje:
hú ezt is hibásan irtam és? mi van akkor?semmi!hahha
2017. nov. 4. 22:58
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi az utólsónak is amit én az elöbb irtam az előző szövegemhez akartam irni
2017. nov. 4. 23:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, és akkor lépj kapcsolatba amikor készen állsz rá, megtanultad hogyan kell szituációkra reagálni.
2017. nov. 5. 01:38
 20/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2017. nov. 5. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!