Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen szerintetek már lehet párkapcsolatban lenni? Jöhet vélemény, tapasztalat, kifogások, kritika. mindenre kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 20:43
11/12 FalledAngel válasza:
A legfontosabb, hogy néha az eszedre kell hallgatnod és nem a szívedre, mert ne haragudj, de 15 évesen inkább még csak tervezd az életed, kezd el a vágyaid kialakításának. Bőven ráérsz még meglépni ezt a lépést.
Sajnos néha a szívünk adja a legrosszabb tanácsot, hidd el! Ha belevágsz most valamibe, amihez még nagyon fiatal vagy, akkor olyan lelki sérüléseket szerezhetsz, ami kihathat majd az egész életedre. Ebben a korodban ha csalódás ér, az sokkal fájdalmasabb lesz, ebben biztos legyél.
12/12 anonim válasza:
Egyet értek #11 el. 15 éves koromban volt az első "kapcsolatom". Koraérett vagyok így jól kezeltem a dolgokat,csak épp a lány nem vette komolyan. Utánna 3 évig még randin sem voltam. Túl tettem magam rajta akkor,de egyszerüen elegem lett. Környezetemben (főleg ebben a korban) nem "menő" avagy "divat" ha komoly kapcsolatot akar az ember,nem pedig csak trófeákat vadászni,így nem talátlam olyan személy,ki szintén komoly dolgot szeretett volna. Mai napig nem kezdeményezek lányoknál,inkább várom hogy ők tegyék meg az első lépést. Szóval igen,meg tud viselni,mély sebet hagy,viszont nem bántam meg. Olyan tapasztalatokra tettem szert akkor,ami nagyon sokat segít a mostani kapcsolatomban. Jelenleg egy 15 éves lányba vagyok szerelmes. Érett,okos és itelligens. Mondhatni az akkori magamat látom benne,így nagyon komolyan veszem. És igen,egy 15 évesnek is lehetnek érzelmei,sajnos egyes szülők ezt nem értik meg,de ez más téma. A kérdésre válaszolva: lehet párkapcsolatot kezdeni,vannak sikeres s kevésbé sikeres esetek is. Érhet hideg is,meleg is. Erre kell számítani,de ha ezzel tisztában van az ember,akkor szerintem nyugodtan belekezdhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!