Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segitenetek? Nem tudom mit tegyek

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulicica300 kérdése:

Segitenetek? Nem tudom mit tegyek

Figyelt kérdés

Na szoval tudom,hogy egy CSOMO ilyen kerdes van,de szeretnek valaszt kapni ra. Es tudom, hogy mindenki gerinctelennek fog hivni,meg le fog szolni,de nem erdekel.:) A normalis valaszok erdekelnenek. Baratommal majdnem egy eve egyutt vagyok,de az utobbi idoben nagyon megvaltozott.. szoltam is neki, hogy ez igy nem jo, latszolag megertette,vagyis azt hittem. Feltekenykedik, nem beszelgethetek fiu haverjaimmal,akiket tobb mint 4(!) eve ismerek. O most vegzos masodszakman, en pedig 11.-es vagyok. Ha felhozom neki a hibait akkor elkezd pukkadni,meg veszekedes lesz egybol. Gyakran veszekedunk mostanaba, de mindig el tudja intezni, hogy megbocsajtsak neki.. Nem birom mar, es azt mondta/mondogatja, hogyha vege lesz o olyat tesz amit sosem mert volna, tonkreteszi magat,ongyilkos lesz,stb. Hihetoek a szavai, mert eleg tossz korulmenyek kozott nott fel, meg hirtelen felkapja a vizet mindenen. Nem szeretnek szakitani, mert megis ha olyat tenne nekem esne szarul, rajtam szaradna hogy az en hibam.. szeretem ot, senkit nem szerettrm meg ennyire. De nem vagyok mar bele szerelmes, de fajna szakitani vele. Meg szexben se olyan jo,tudom, hogy nem ez a legfontosabb,de egy kapcsolatban azert jo, ha a szexualis elet is megvan. A JO szexualis elet. Na meg a folytonos vagya, hogy ki akar nyalni, akkor egybol utana van, hogy csereljunk helyet es szopjqm le.. neki nincs turelme ahhoz, hogy kielegitsen normalisan, de nekem legyen.. pedig mondom mindig neki, hogy kost nincs kedvem ot leszopni, ne nyaljon ki, de o megis. Azt akarom elerni, hogy o mondja ki, hogy vege. Vilageletemben mindig en mondtam ki, mert eleg nagy a pofam, de nala nem merem/nem akarom. Segitsetek kerlek, mitevo legyek..

17/l

(o 21/f)

2017. nov. 3. 17:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Olyanokat ne is irjatok, hogy mondjam ki, legyen bennem getinc, stb. LEirtam, miert nem szeretnem kimondani. Egyszer irom le ezt.
2017. nov. 3. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd, ő megtiltja neked a barátaiddal való beszélgetést, Fenyeget, hogy megöli magát. Szakítsd vele, egy ilyen csak egy fizikailag zsaroló bunkó. Nem érdemel meg téged. 16/F Ha kell valami privátba tudok segíteni. És amúgy, ha megöli magát, nem a te hibád lessz.
2017. nov. 3. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:

"Meg szexben se olyan jo,tudom, hogy nem ez a legfontosabb,de egy kapcsolatban azert jo, ha a szexualis elet is megvan. A JO szexualis elet."

Mint egy nő, de valójában kislány vagy. 17 évesen örülj,hogy szexelsz. Nem még jó szex, rossz szex, azt se tudod, mi az.

Amúgy ha engedsz a zsarolásnak, akkor megérdemled ezt a stresszt, mert te keresed magadnak.

2017. nov. 3. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egy undorító paraszt lehet... Szerintem ne szakíts , egyszerűen jelentsd fel zsarolásért a rendőrségen mert amit ő csinál az konkrétan bűncselekménynek is minősülhet (biztos venni fogja a lapot hogy soha többé nem akarod őt látni)
2017. nov. 3. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mikor tűnt fel hogy nagyon megváltozott? Valószínűleg nem egyik napról a másikra történt. Segítséget kértél, de nem szeretnél szakítani vele. Ha tényleg hiszel neki, úgy hogy olyanokat csinál, amiket leírtál, kicsit buta dolog. De megértem egy évig együtt voltál vele. Viszont ha azt akarod, hogy ő szakítson veled, olyan dolgokat kell tenned, amiket egyébként nem tennél, utána valószínűleg ezeket másnak is elfogja mondani, stb.. Szóval válassz, szakítasz egy eléggé "problémás" emberrel, vagy ő szakít veled, de szerintem az utóbbinak sem lesz jobb vége. :)
2017. nov. 3. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as, nem arrol kertem velemenyt, hogy elmagyarazd, nem nekem valo a szex. Tudod, vannak nalam problemasabb esetek is, gondolok en itt 12-15 evesekre.

En szerelembol veszitettem el, nem fellangolasbol.

Kulon koszonom, hogy nem hordtatok el mindennek.

Feljelenteni nyilvan nem akarom, nem olyan durva a helyzet. Kb 2 honapja valtozgat, es attol felek, hogy csak rosszabb lesz a helyzet. Megcsalni nem fogom, ez eszembe se jutott. Vagy olyan kene, ami segit, hogy leszokjon errol a stilusarol, vagy olyan, amivel el tudom erni, hogy kevesbe akarjon engem. Nem tudom.. de koszonom a valaszokat, sokat segitettetek!

2017. nov. 4. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!