Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 16 éves. En 21 vagyok. Hogy álljunk a szülei elé?
Figyelt kérdés
A barátnőm szülei elég régi módiak, szerintük a lányuknak nem kéne meg barát, akkor mit szólnának hozzá ha én, egy 21 éves srác lennék az oldalán. Segítsetek, hogy mondjuk el nekik mert nem akarunk bujkálni.2017. okt. 30. 18:05
1/8 anonim válasza:
Hát odaállsz és légy férfi, helló szeasztok én vagy a guszti fa szi!
2/8 A kérdező kommentje:
Náluk sajnos ez nem ilyen egyszerű! Én örülnek neki a legjobban ha ez így menne.
2017. okt. 30. 18:14
3/8 anonim válasza:
A régimódi emberek a barátnőd korában már kapcsolatban voltak. Szerintem hogy házasodtak 18-20 évesen?
Szóval itt inkább felfogás beli gondok vannak.
Semmiképp ne állíts be hirtelen a semmiből. Először a barátnődnek kellene elmondania,hogy együtt vagytok. Aztán emésztgetik, meg stb, és ha eljön az ideje, akkor bemutat.
4/8 A kérdező kommentje:
Az is hozza tartozik a kapcsolathoz, hogy mellette vagyok, ha ilyen lépéseket kell tennie :)
De köszönöm a választ;)
2017. okt. 30. 19:10
5/8 anonim válasza:
Ha volt eszed 21 évesen egy 16 éveshez, akkor legyél már FÉRFI és old meg a dolgot. (25F tanácsolja)
6/8 anonim válasza:
Pont ma olvastam egy kérdést, amit egy anyuka tett fel.A lánya 16, a fiúja 21.Nézd meg, hátha segít.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. okt. 30. 22:28
8/8 anonim válasza:
5 év az nem sok, de a szülőkkel lesznek gondok.
És pl. készülj fel, ha eléjük álltok, SIMÁN eltiltják tőled a lányukat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!