Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon szeretem a barátom, de nem jön be és nem kívánom?
Csodálom hogy nem akart veled utána szakitani..
Hiszen melyik fiú az aki szivesen hallja azt hogy: nem jössz be és nem is kivánlak de azért járjunk együtt..
Akkor ezekszerint még sem tudja..
Erre nem lehet mit tanácsolni,csak hogy: maradjatok barátok. De ezt meg nem akarod.
Igy valoszinű hogy:magátol is hamarosan megoldodik..
Hát ha hónapok óta semmi nem változott akkor nem hiszem hogy ez már változni fog..
Próbálom magam a helyedbe képzelni..de nem megy, mert nálam fontos volt mindig hogy a "kémia" is működjön köztünk.
A férjemmel már 15 éve vagyunk együtt es a szerelem már nem ugyanolyan de még mindig vonzódom hozzá..
És hogy mit tehetsz? Vagy beletörődsz..vagy: belátod hogy ez igy sokáig nem fog működni.
Erőszakkal nem fogod tudni magad rávenni hogy: kivánd
Nálam is fontos a kémia, pont ezért írtam ki a kérdést, de ha valakit nagyon szeretek akkor... Még várni fogok szerintem mert tudom hogy nagyon kitartó és kisebb dolgok változtak már de nem is mondtam hogy nem..
Köszönöm az eddigi válaszokat, segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!