Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha nagyon szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon szeretem a barátom, de nem jön be és nem kívánom?

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A barátod tudja hogy hogy érzel..?
2017. okt. 29. 18:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen tudja, és próbál változtatni, bár mondtam neki hogy miattam nem kell..
2017. okt. 29. 18:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Csodálom hogy nem akart veled utána szakitani..

Hiszen melyik fiú az aki szivesen hallja azt hogy: nem jössz be és nem is kivánlak de azért járjunk együtt..

2017. okt. 29. 18:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Mivel tiszteletben tartom őt, nyilván nem fogok titkolózni előtte, és rosszul érted, nem azt mondtam neki kerek perec hogy nem tetszel. És tanácsot kérek hogy mit tegyek nem pedig értelmetlen sértéseket, kösz.
2017. okt. 29. 18:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Akkor ezekszerint még sem tudja..

Erre nem lehet mit tanácsolni,csak hogy: maradjatok barátok. De ezt meg nem akarod.

Igy valoszinű hogy:magátol is hamarosan megoldodik..

2017. okt. 29. 19:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Tudja, csak arra értettem hogy korrekt módon adtam a tudtára mielőtt még jártunk volna, és azt mondta ez változni fog de ennek már jó pár hónapja.. Bennem is felmerült már régebben ez hogy legyünk barátok és meg is próbáltuk, de nagyon rossz volt mindkettőnknek. És biztos vagyok benne hogy szerelemmel szeretem.
2017. okt. 29. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha hónapok óta semmi nem változott akkor nem hiszem hogy ez már változni fog..

Próbálom magam a helyedbe képzelni..de nem megy, mert nálam fontos volt mindig hogy a "kémia" is működjön köztünk.

A férjemmel már 15 éve vagyunk együtt es a szerelem már nem ugyanolyan de még mindig vonzódom hozzá..

És hogy mit tehetsz? Vagy beletörődsz..vagy: belátod hogy ez igy sokáig nem fog működni.

Erőszakkal nem fogod tudni magad rávenni hogy: kivánd

2017. okt. 29. 19:30
 18/18 A kérdező kommentje:

Nálam is fontos a kémia, pont ezért írtam ki a kérdést, de ha valakit nagyon szeretek akkor... Még várni fogok szerintem mert tudom hogy nagyon kitartó és kisebb dolgok változtak már de nem is mondtam hogy nem..

Köszönöm az eddigi válaszokat, segítettek.

2017. okt. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!