Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csalt töbször de szeretem és kivánom. Volt már valaki igy?
Nagyon sokan voltak már így, mert természetes dolog, hogy a szerelem nem múlik el egyik pillanatról a másikra.
Ettől függetlenül én nem tolerálnám, de az én vagyok.
21/L
És most mit szeretnél?
Ha volt már más is így akkor ez szerinted rendben van?
Ha téged nem az eszed irányít, hanem az érzékeid, akkor viseld a következményeket.
Gyakorlatilag bármit megtehet veled, mert neked az a lényeg, hogy időnként rád másszon, amikor éppen nem másba lógatja.
Ha neked így jó, akkor nekünk pláne.
Hát én így, úgy eltakarodnék mellőle, s keresnék mást, hogy köpni-nyelni nem tudna.
mik ate értékeid, belefér e a megcsalás?
Nem vagyunk egyformák. Én annak idején lefektettem a játékszabályokat, megmondtam a volt férjemnek, ha megcsal, levágom a tökeit. Mivel, ismert, tudta, h megteszem. Még megvannak a tökei... 😁
De! A szabály utólag is érvényes... 😂
Vannak akik nem élnek monogám kapcsolatban, de az mindkettőjükre vonatkozik.
Beszéld meg ezt a te "falu bikája" pároddal és járjatok el swinger klubokba, ahol mindketten szabadon párosodhattok fűvel-fával, mert így nagyon egyoldalú a történet.
Csodás példát lát a gyereketek. Gratulálok. Most rontjátok el az ideális családról alkotott jövőbeni képét.
És te ilyennek szültél gyereket??? Gratulálok ehhez is.
Téged se az eszedért szeretnek kislány!
Te csak egy használati tárgy vagy, ingyen p..nci. Ennyi. Semmibe vesz téged!
De ha neked jó ez, az a te dolgod, akkor legalább a gyerekre gondolhatnál, ha már magadat úgyis semmibe veszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!