Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról az emberekről, akik "háremet" tartanak?
Én úgy gondolom, hogy az ilyen emberek figyelem és szeretet hiányosak. Csak a külvilágnak akarnak megfeleni, fel sem fogják a mélyebb dolgokat. Annyira rettegnak a magánytól, félenk mi történne ha szembe találnák magukat önmagukkal. Valószínűleg ezt látták otthon fiatalon. Nem azt mondom, hogy sajnálni kell őket, mert én sem ezt teszem, csak ha erre gondolok elszomorodom, ugyanakkor szerencsésnek érzem magam, hogy más vagyok.
A másik amit írtál, hogy ha valaki kicsit rondább már nincs esélye... igen, ha magadba temetkezve ülsz a gép előtt valóban kicsi az esélye, hogy egy lány be fog kopogtatni hozzád. Esély mindig van, a kérdés csak hogy él-e vele az ember. Nem kell kondiba járnod, meg hű de menőnek lenned, sok olyan fiú barátom/ismerősöm van aki nem egy mai modell de imádom a humorukat, a jellemüket és összességükben őket magukat. Mindegyiknek van barátnője. Sőt, az én eddigi barátomnak se volt az a tipikus nagymenő, még nagy hangja se volt, mégis jól meg voltunk. Azokra a lányokra koncentrálj akik értékelik azt aki vagy, ne azokra akik nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!