Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez így teljesen normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így teljesen normális?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok, akinek még sose volt még párkapcsolata. Ezen néhány felnőtt és barátom is meglepődött már, nem is egyszer. A haverjaim mindenfélével próbálkoztak már, hogy "összehozzanak" valakivel, de sose jött össze. Én istenigazából nem bánom, hogy nincsen senkim, csak az aggaszt, hogy mások akadnak ki ezen, nem pedig én. Azon meg szintén meglepődnek, hogy nem próbálkozom és nem is keresem az igazit. Nektek mi a véleményetek? Van saját tapasztalatotok?

2017. okt. 14. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyu: a szerelem váratlanul jön, nem kell azt erőltetni,pláne 16 évesen. Hidd el van még időd bőven, ez így a normális.
2017. okt. 14. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
És ne a másokra hallgass.Csak magadra.ha úgy érzed hogy nem kell pasi akkor nem kell.A te saját véleményed a legfontosabb.
2017. okt. 14. 15:57
 3/5 anonim válasza:
szia :) én is 16 vagyok, nekem van barátom, o 19 éves. az én ismeroseim/barátaim meg néha azon lepodnek meg, hogy még mindig egyutt vagyunk (februárban lesz 2 éve)e miatt ne aggódj... ha most nem bánod, hogy nincs senkid, és nem is kell, akkor ne figylej a tobbiekre. szerintem még nem találkoztál olyannal, akit "úgy" szeretnél és el tudnál képzelni vele egy kapcsolatot. addig ha akarsz, ismerkedhetsz, de ha nem, az sem baj. nyugi! akit a sors neked szán, azt még az ördög is utánnad viszi talicskán. ;) :D
2017. okt. 14. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, normális.

BIztos van olyan kirívóan jó tulajdonságot, ami alapján azt feltételezik az emberek,hogy valakivel már biztos voltál kapcsolatban,mert vonzó.

2017. okt. 14. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem normális de igy van rendben mert nem állsz be a sorba ,lehet sokat hallottad már ezt de nem kell másoknak meg felelned.Legyél önmagad és és szerintem ez eggy erény is mivel manapság már a 10 évesek is kapcsolatban vannak csak azt nem értem miért.Szóval ne siettesd jön az magától!😉
2017. okt. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!