Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Gondolom nem teljesen, mi a baj?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan tizenegy hónapja együtt vagyunk,és legtöbbször imádom,de tényleg. Viszont vannak napok,hetek,amikor egyszerűen nem érzem,hogy szeretem. Nem akarok vele beszélni,találkozni,semmi. Épp most vagyok túl egy ilyenen és most megint odáig vagyok érte. Ez miért van?2017. szept. 3. 21:29
1/5 anonim válasza:
Most hirtelen arra tudok gondolni, hogy amikor azt érzed, hogy nem szereted, akkor megelégeltél valamit, eleged lett valamiből, amit ő rendszeresen csinál, vagy csak túl sok időt töltötök együtt, és kell neked egy kis "nyugalom", amikor ő nincs ott.
3/5 anonim válasza:
Előző barátnőmmel volt ilyenem, lehet neked nem ugyanez mint nekem, de én rájöttem, hogy nem szeretem eléggé egyszerűen. Tehát lehet néha tök jó, hogy ott van de aztán megelégeled, úgymond ráunsz, mert nem vagy annyira szerelmes.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem a mensinek nincs hozzá köze 😃 Igen ,én is elgondolkodtam,hogy nem szeretem...
2017. szept. 3. 22:56
5/5 anonim válasza:
Gondolkodj el rajta mérlegelj kicsit aztán majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!