Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem mert nem feküdtünk le!?
Sziasztok.
17 éves lány vagyok, a volt barátom 18. Egy hete szakítottunk, 3 hónapot jártunk. Teljesen összetörtem, mert nemrég kiderült, hogy a fő indok az volt, hogy nem feküdtem le vele. Én szűz vagyok, amit tudott, ő pedig régen nem az. A proboéma ott kezdődőtt, hogy kb. 3 hét után le akart feküdni velem, én pedig nem hagytam. Ezután nem volt semmi, de szó szerint semmi (olyan mintha a pettinget hírből sem ismerné), majd egyszer csak közölte velem, hogy vége. Teljesen magam alatt vagyok, nem tudom mit gondoljak az egészről.
17/l
Ne bánkódj, inkább örülj a szakítás tényének!
Csak skalpnak akart a csávó, eggyel többnek, 'aki megvolt', sőt kivételes skalpnak, akivel dicsekedni lehet 'gerincre vágtam egy szűz lányt is'!
Alapvetően egyetértek a többiekkel, a szex kettőn áll, és ha szeretitek egymást, akkor nem csak ezen múlik a kapcsolat.
Ugyanakkor a szex természetes igény és létfontosságú alkotóeleme egy párkapcsolatnak, különben miben más a barátságnál? :)
Fontos, hogy ne érezd kényszernek, nem kell lefeküdnöd senkivel, csak ha akarod. De érthető a srác is, jogos és érthető igény a részéről a szex, szóval ne gondold őt ezért rossznak.
Főleg egy 18 éves hormontúltengéses kamasztól nem túl életszerű elvárni, hogy legyen türelmes. De hát ilyen a kamaszszerelem: sok csalódás, hülyeség, hiba, bűn, tanulópénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!