Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, mar nem szeret a barátom. Szerintetek csak bekepzelem vagy igaz is lehet?
Miből gondolom?
- egy suliba, egy évfolyamba járunk, bármikor meg tudna keresni, ugyanis sok fiúval nagyon jóban van az osztályból, meg tudna őket kérdezni, hogy hol leszünk, DE NEM IS KERES
- napi 1-2-szer találkozunk, ebből az egyiknél csak köszön, azt mondja, dolga van, meg sem ölel, meg sem puszil, csak elmegy
- valamivel tavolsagtartobbnak latom
- mikor beszélünk, szinte mindig másfele néz
- volt olyan tegnap, hogy egymás melletti teremben voltunk, az osztályomból a haverjai átmentek hozza a termukbe, tehát tudta, hogy ott vagyok en is a közelben (a haverjai biztos szóltak neki), mégsem tolta ki a kepet a teremből
- újabban nem ír vissza
- nem mondja olyan sűrűn, hogy szeret (elmúlt 4-5 napban egyszer sem hallottam tőle)
- a csókjait mar picit kényszeredettnek érzem
Szerintetek mekkora a baj? Esetleg megkerdezzem egy közös barattol, hogy meg szeret-e?
(Exbaratom, egy honapja jöttünk össze ujra, en voltam a kezdeményező fel. Bár az gyanús volt picit, hogy szerelmet vallottam neki, azt mondta, nem akarja újrakezdeni, másnap ugy láttam, megis, harmadnap meg is megkérdezte, hogy járnék-e ujra vele, es igy jöttünk össze. Nektek is gyanus?)
Lehet meggondolta...minél hamarabb dumálj vele erről mert minél tovább halogatod annál rosszabb lesz megtudni.
Mond meg neki hogy magyarázza meg, hogy miért viselkedik így veled...ha meg nem megy neki akkor l ondja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!