Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha egy 26 éves férfi összejön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 26 éves férfi összejön egy 15 éves lánnyal szerintetek is pedofilizmus?

Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 15:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Az van mondva,hogy az övé! Hasonlít rá és ez egy ilyen pletyka szerű! A gyerek más néven van,az is neveli!
2017. okt. 10. 18:14
 12/32 anonim ***** válasza:
3%
Eléggé egy lelki sérült nyomorék selejt lehet a csávó.
2017. okt. 10. 18:49
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelműen nem pedofil. A sok negatív kommentár kérdezze meg a nagyszüleit mert náluk ez gyakoribb eset volt, és mégis együtt élték le az életüket, valóban beteges..
2017. okt. 10. 19:07
 14/32 anonim ***** válasza:
2%
Ó, igen! Csak tudod azóta változott a világ, kedves utolsó. Akinek gyereke van, azzal jöjjön össze egy 15(!!!) éves. Valószínűleg nem csak szexuálisan akarja kihasználni, biztosan nem!
2017. okt. 10. 19:25
 15/32 anonim ***** válasza:
89%
Tévedésben éltek,a kérdezővel együtt. Pedofil az, aki a nemi érés kezdete előtti fejletlen testű gyerekekre izgul. Ebbenaz esetben nem ez a helyzet. Magyarországon pedig a belegyezési korhatár 14 év. Ennyi.
2017. okt. 10. 19:44
 16/32 anonim válasza:
96%
Én mindig is jócskán fiatalabbnak látszottam a koromnál, a korombéli lanyok szóba sem álltak velem. Ezért mindig 8-10 évvel fiatalabb barátnőim voltak, a feleségem is 10 évvel fiatalabb. És nem tartom magam pedofilnak. Annak ellenére sem, hogy 23 évesen volt 15 éves barátnőm és abszolút partnerek voltunk, igaz komolyabb lány volt mint a korosztálya.
2017. okt. 11. 07:07
 17/32 Morning ***** válasza:
16%

15 évesen légyszives ne jöjjél össze senkivel sem!! Egy felelősségteljes fiatalember az NEM AKAR egy 15 éves gyerek-lánnyal "összejönni", mert a felnőttkor az hivatalosan is 18, de a szellemi-lelki-mentális érettség későbbre is tolódik sok esetben.

Ha nem akarod elcseszni az életed már az elején (még ha voltak már negatív dolgok is az életedben, te ne tegyél rá), tartsd magad távol az ilyen típusú kapcsolattól.

Őrizd meg magad házasságra, és előbb tanuld meg, hogy miről szól a házasság és azt is, hogy miképp állapíthatod meg, hogy egy fiatalemberrel érdemes-e foglalkoznod, azaz milyen jellemvonásokkal kéne rendelkezzen, ahhoz, hogy ne idd meg keservesen a levét a rossz döntésednek!

Nem kell, NEM SZABAD elkapkodni ilyen nagy horderejű dolgot, hidd el.

Te csak foglalkozz most a tanulással. Lehetőleg minél több információt szerezz meg az élet különböző területeivel kapcsolatban.

Ha házasságot szeretnél, akkor azzal kapcsolatban szerezz be minél átfogóbb infókat.

Visszatérve a kérdésedre, ezzel a 26 éves fiatalemberrel NE foglalkozz.

Ne felejtsd el, csak azért mert valaki kedvesen viselkedik veled, nem jelenti azt, hogy tiszták a szándékai. És már a tényből, hogy egy 15 éves lánnyal akar együtt lenni, az már eleve mutatja, hogy gáz.

Vigyáznod kell magadra, a szívedre, és igyekezni bölcsnek lenni.

2017. okt. 11. 13:26
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Én 29 éves voltam, amikor a lány még csak 15. Ő lett a feleségem. Két gyermekünk van és köszönjük szépen, de jól vagyunk: a fiam egyetemet végzett grafikus, a lányom szakmunkás.....
2017. okt. 15. 08:25
 19/32 anonim ***** válasza:
95%
Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy 19 éves volt, amikor elvettem, én pedig 33!
2017. okt. 15. 08:31
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Hivatalos nem pedofil, ez tény. Viszont én is 15 éves vagyok és egy ujjal nem nyúlnék hozzá egy 26 éveshez és neki sem engedném. Max. 17 évessel jönnék össze. Szerintem igen perverz hajlama lehet a párodnak ha 15 éves kislány tetszik neki úgy, h gyereke van és a 30-as évei felé közeledik. Nem mellesleg egy 26 éves férfinak vannak szexuális igényei, és te 15 évesen akarod elveszteni? Vagy már elvette?(nagyon remélem, hogy nem) És a szüleid, barátaid, rokonok, ismerősök mit szólnak? Ha együtt lesztek rengeteg beszólásra számíthattok innen-onnan. És ha benned is felmerül, hogy pedofil e a barátod, akkor te sem bízol benne igazán! Cselekedj helyesen, ha akarsz írj! 15/l
2017. okt. 15. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!