Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevallanátok bárkinek, szüleiteknek, hogy tinderen ismerkedtetek meg először? HA nem, mit mondanátok helyette?
Tinder helyett milyen megismerkedős sztorit mondanátok?
Tinder-oltó kommentek nem szükségesek, az csak azt jelzi, hogy a kérdést nem érted:)
Szerintem a szüleidnek fogalmuk sincs róla, hogy mi az a tinder :)
Mondjátok egyszerűen azt, hogy neten láttátok először egymást, aztán felvettétek egymással a kapcsolatot.
,,Anya dugni akartam és a tinderen ismertem meg"
Na de viccet félre téve: " internetről ismertük meg egymást"
Őszintén, akinek ez a baj hogy Tinderen ismerkedtetek meg,az nagyon felszínes ember.
Ha igazán szeretitek egymást tőlem az utcasarki szeméttárolóban is találkozhattatok volna miközben mindkettőtök kukázott.
én elmondtam, hogy itt ismerkedtünk meg barátommal és nem sült ki belőle semmi rossz dolog, sem megjegyzés.. :D
barátom mondott annyit anyukájának, hogy beszélgettünk egy ideje Facebookon,de csak azért mert anyukájának fogalma sincs az ilyen dolgokról, hogy mikre valók :)
Én is itt ismertem meg a barátomat. Én komoly kapcsolat reményében regisztráltam és ő is. Mert addigra már bőven kicsajozta magát. Próba szerencse elven. Hát sokáig katasztrófa volt a felhozatal mert tényleg majdnem mindenki csak szexet akart. Aztán megismertem a barátomat.
Mi nem titkoltuk hogy hol ismertük meg egymást, szerintem ebben nincs semmi ciki. Nem feltétlen csak dugni akar az aki tinderezik. Én vagyok az élő példa. Aki meg ez alapján ítélkezik az buta ember. Buta emberek véleményére meg nem adunk. :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!