Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevallanátok bárkinek, szüleiteknek, hogy tinderen ismerkedtetek meg először? HA nem, mit mondanátok helyette?
Tinder helyett milyen megismerkedős sztorit mondanátok?
Tinder-oltó kommentek nem szükségesek, az csak azt jelzi, hogy a kérdést nem érted:)
Azt kell mondanom, a Tindert akaratlanul is körbelengi a ,,szexpartnerkereső", ,,dugóalkalmazás" és hasonló jelzők, mivel annak idején így jött be a köztudatba. Alapjáraton nem érdekelne a dolog, de valamiért mégis motoszkál a fejemben, hogyha a szemembe nem is mondanak semmit, meg mosolyognak, de a hátam mögött azért biztos kapnék vagy kapna a lány ilyen-olyan jelzőket.
Én voltam fenn ezen a csodálatos alkalmazáson, volt kapcsolat is, de valahogy kerültem a témát, hogy hogyan ismerkedtünk meg, inkább csak a ,,neten", de ez sokaknak kevés és tovább csesztetnek, hogy na, mégis a neten hogyan.
Egyszer volt egyezésem egy csajjal, akivel ugyanerről beszélgettünk, hogy ő is valahol gáznak tartja az egészet, mindenestül és megegyeztük, hogy letagadjuk, hogy ott ismerkedtünk meg. Tulajdonképpen szembeköptük magunkat, mert elítéltük valahol ezt, de mégis fenn voltunk. Hát, ilyen gyenge az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!